Hør mere om MyHomes

Boligkøb i Piemonte til Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Piemonte vinmarker hus

Vores Premium forening, der blev fuldtegnet midt i oktober 2021, kan nu skrive endnu en adresse i adressebogen. Efter ihærdig søgen og en lille portion held, har vi fundet en fantastisk grund til dem med den helt rigtige beliggenhed i Piemonte, hvorpå vi bygger et stenhus, som ønsket. Med et igangværende boligprojekt i Barcelona og Megève, er dette foreningens tredje boligkøb.

BELIGGENHED MIDT I VINMARKERNE

Grunden ligger helt uforstyrret, hævet over vejen, omkranset af vinmarker og har en skøn udsigt. Området er UNESCO fredet, hvilket er med til at sætte øget fokus på vigtigheden i at bevare området.

Trods boligens uforstyrrede placering er den ikke fuldkommen isoleret. En 15 minutters køretur kan tage ejerne til Nizza Monferrato og spabyen, Acqui Terme, hvor indkøbsmuligheder og lokale begivenheder er talrige. Derudover er der fra grunden udsigt til landsbyen, Mombaruzzo, og det smukke kirketårn i Fontanile.

På grunden står der i dag et gammelt ”farm house”, som vi river ned, så vi kan bygge det ønskede stenhus til foreningen.

DET NYE STENHUS

Ejerne i den forgående Premium forening, MH02 Premium, fik fornyligt overdraget et nybygget stenhus i Piemonte. Billeder fra stenhuset kan du se nedenfor og i fotobogen her. Med øje for de samme autentiske detaljer, vil vi bygge et lignende stenhus i norditaliensk stil.

Huset bliver ca. 220-230m2 og vil indeholde fem værelser, hvilket giver plads til at ejerne frit kan inviterer familie eller venner med til en ferie blandt vinmarkerne. For at udnytte det behagelige klima, vil boligen rumme en stor terrasse og tilhørende pool, hvor livet kan nydes.

I MyHomes ser vi frem til at skabe Premium ejernes kommende hjem i Italien.

“Rejs ud, hvor du føler dig hjemme

Finn Christensen, adm. direktør & stifter

Hent prospekt og læs om MH11 Premium