Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb i Villefranche til Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, partner & udviklingschef
Terrasse Villefranche udsigt middelhavet pool

Ejerne af denne Comfort-forening kan snart se frem til at nyde den bjergtagende udsigt over Villefranche-bugten fra eget hjem i skønne Villefrance-sur-Mer. Foreningen råder allerede over renoveringsprojekter i Megève, Barcelona og Piemonte, som, sammen med den nyfundne bolig i Villefranche, skal danne rammerne om mange fremtidige ferier.

 

BETAGENDE BELIGGENHED 

Meget kan man ændre ved en bolig efter køb, men ikke dens beliggenhed. Derfor vægter vi beliggenheden højt. Og denne bolig til Comfort-foreningen er ingen undtagelse.

Boligen ligger i gåafstand til havnen, stranden og den gamle by. Desuden er bygningen placeret lige op til Parc du Mont Boron, som er et stort naturområde med stier, vandfald og en betagende udsigt over Nice og kystlinjen.

Beliggende på 4. sal i den mest eftertragtede bygning, som er trukket tilbage fra vejen, har lejligheden frit udsyn over bugten. Bebyggelsen indeholder elevator, fælles gate, meget velholdte grønne områder og en stor fælles pool.

BOLIG FYLDT MED POTENTIALE

Ejerne kan se frem til at opleve den betagende udsigt over Villefrance-bugten og lystbådehavnen fra den 12 m2 store terrasse, som vender mod sydøst. Lige nu er der glasafskærmning til terrassen, men den vil blive fjernet, så udsigten kan nydes til fulde.

Indenfor er der 75 m2 bolig inkl. 2 soveværelser, og efter renovering vil der være 1,5 – 2 badeværelser afhængig af, hvad der er teknisk muligt. Boligen indeholder et køkken i åbent plan med stuen, hvorfra der er adgang til terrassen.

Der hører en privat, lukket garage i kælderen til boligen sammen med et depotrum.

Boligens størrelse er velegnet til, at ejerne kan invitere et vennepar eller familie med ned til den sydfranske charme.

“Vil du også have egen bolig i Villefranche?”

Rikke Skouboe, partner & udviklingschef Se vores puljer til salg