Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb i Villefranche til MH06 Quantus

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, udviklingschef & partner
image/svg+xml

Vi har fundet endnu en perle ved Middelhavet. En penthouselejlighed på 120 m2 med ekstraordinær panoramaudsigt over Villefranche-bugten tæt på strand og by. Et kommende hjem hvorfra ejerne i MH06 Quantus kan se frem til at nyde det rolige tempo i Sydfrankrig.

I Quantus puljen samler vi 16 ejere om et ejerskab af 4 luksusboliger af en helt særlig kaliber. Foreningen råder allerede over et byggeprojekt i Megève og kan se frem til at eje et klassisk stenhus med pool i Piemonte og en luksusvilla med pool i Marbella. Fase 1 er allerede lukket, men du kan stadig nå at blive medejer i foreningen ved at indgå i fase 2.

KOMPROMISLØS BELIGGENHED

Med gåafstand til den gamle bydel og lystbådehavnen er det rolige byliv ved Middelhavet lige om hjørnet fra Quantus ejernes nye hjem i Villefranche-sur-Mer. Ligeledes er der ikke langt til indkøbsmuligheder, strand og Parc du Mont Boron, som er et stort naturområde med stier, vandfald og en betagende udsigt over Nice og kystlinjen.

Quantus foreningens penthouselejlighed er en del af et boligkompleks, der består af to velholdte bygninger, hvoraf lejligheden ligger i bygningen, som er trukket længst tilbage og med front direkte mod bugten. Området mellem bygningerne er anlagt med en flot og charmerende have med springvand og kilder. Bebyggelsen har elevator og en stor fælles pool, som ejerne får adgang til.

PERLEN I VILLEFRANCHE 

Penthouselejligheden ligger på 4. sal og har en fantastisk udsigt, som man bliver mødt af allerede, når man træder ind ad døren til boligen, og som fortsætter fra den store åbne sydøstvendte terrasse. Indenfor vil de 120 m2 – efter en gennemgribende renovering – være fordelt på 3 soveværelser, 2 badeværelser samt et åbent køkken i direkte forbindelse med en stor rummelig stue med adgang til terrassen. Der hører en privat lukket garage i kælderen til lejligheden samt et depotrum.

Ejerne i Quantus kan forvente at se nye vinduer/døre, nye installationer, nyt køkken og 2 nye badeværelser. Boligen vil således stå som ny og være både driftssikker og nem at vedligeholde i mange år frem.

INDRETNING MED HJEMLIGE DETALJER OG LOKAL SJÆL

Vi har efterhånden mange erfaringer med at skabe hjem på den franske Riviera. Derfor kan ejerne i Quantus allerede nu skabe sig et billede af den stemning, deres kommende hjem i Villefranche-sur-Mer vil rumme. Ejerne kan forvente at opleve områdets rolige farver i sammenspil med nordisk stil sammensat i et funktionelt indrettet hjem med hyggelige detaljer.

Billederne herunder er fra vores Comfort og Premium boliger i Villefranche-sur-Mer.

“Ønsker du at blive klogere på dine muligheder med MyHomes?”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne puljer