Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb i Villefranche til MH11 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Udviklingschef & partner
villefranche udsigt middelhavet terrasse

På den solbeskinnede side af Villefranche-bugten tæt på strand og by, har vi fundet den første bolig til vores nye Premium forening MH11. Foruden egen adresse i Villefranche-sur-Mer kan ejerne også se frem til at eje en bolig i Piemonte, Megève, Barcelona og på Mallorca. Foreningen er for længst stiftet med de første 12 ejere, og fase 1 er dermed lukket for tegning. Læs mere om boligen her og hent prospektet, hvis du ønsker at blive en del af foreningen – der er stadig få pladser i fase 2.

SOLRIG BELIGGENHED

Boligen ligger smukt placeret oppe ad skrænten i et stille og pænt område, stort set lige over stranden, så det er nemt at gå ned til vandet eller til den gamle by og havnefronten med de mange restauranter. Lidt mere anstrengende er turen op, men det er jo charmen i Villefranche og det, der giver den fantastiske udsigt.

Ejernes kommende hjem er en del af en meget velholdt bebyggelse med elevator og fælles pool, som de har fri adgang til.

FORMIDABEL PANORAMAUDSIGT 

Allerede når man træder ind i entreen, kommer Middelhavet og bugten én i møde igennem de store vinduespartier i stuen. Boligen har en ganske formidabel, helt ublokeret udsigt ud over Cap Ferrat, bugten og over den gamle by fra en sydvendt terrasse på 12m2, hvor der er masser af sol det meste af dagen. Terrassen har en indbygget alkove/bænk, som vi vil istandsætte og inddrage som en del af lounge området. Derudover vil vi indrette terrassen med et spiseområde, så ejerne kan nyde alle deres måltider med den smukke udsigt.

Boligen er netto knap 90m2, som efter en grundig renovering bliver fordelt på en rummelig entre, tre værelser, heraf den ene med udgang til en lille terrasse, to badeværelser, hvor af den ene en suite, og åbent køkken i forbindelse med stuen med adgang til terrassen.

Der er i øvrigt tilhørende privat, overdækket parkering og et opbevaringsrum.

Bliv medejer i MH11 Premium og vågn op til udsigten over Middelhavet”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospektet og læs mere