Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb til MH08 Comfort på Mallorca

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, partner & udviklingschef
Mallorca pool vandudsigt ferie luksusferie vandudsigt

På den spanske ferieø, Mallorca, har vi fundet MH08 Comforts sidste og femte luksusbolig i den hyggelige og intime havneby, Port D’Andratx. Ejerfamilierne har netop fået nøglerne til deres første MyHomes bolig i Barcelona, og de kan desuden se frem til at eje boliger i Piemonte, Villefranche og Megève.

Boligen har en skøn central beliggenhed i Port D’Andratx, hvilket betyder, at lejligheden er placeret langt nok oppe ad skrænten til at få en smuk udsigt, men ikke længere oppe end, at ejerne til fods kan bevæge sig ned til byen, havnen eller den lille badebugt Cala Fonoll. 

AUTENTISK ARKITEKTUR

Lejlighedens bebyggelse er velholdt, charmerende og meget autentisk med blot 10 boliger, der deles om en fælles pool. Bebyggelsen findes for enden af en blind vej med en aflukket gate, så ejerne kan trække sig tilbage i rolige omgivelser.

Bebyggelsens autentiske stil går igen indenfor i lejligheden med karakteristiske terracotta-gulve, pudsede hvide vægge, indbyggede hylder, runde former og rustikke mørke træbjælker i loftet. Denne still er typisk for området og betegnes ”Otzoup style”.  

Lejligheden ligger i stueplan, og er med sine 119 m2 og en del større, end vi normalt forventer at kunne købe til en Comfort pulje. Det betyder, at der er tre soveværelser og hele tre badeværelser, hvoraf to er en suite. Dermed vil ejerne nemt og komfortabelt kunne være seks personer, uden at skulle have nogle sovende i stuen.  

Den store terrasse på 35 m2 er delvis overdækket og er med et udekøkken, som vi håber at kunne bevare. Fra terrassen er der en låge med direkte adgang til fælles poolen.

Detaljerne i boligen er så fine, at den blot har brug for en opdatering og MyHomes indretning. 

“Vil du også have egen bolig på Mallorca?”

Rikke Skouboe, partner & udviklingschef Se vores puljer til salg