Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb til Premium i Villefranche

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, udviklingschef & partner
villefranche solnedgang by havn

Til en af vores Premium foreninger er den fjerde og næstsidste bolig i Villefranche nu fundet. Boligen er en 90 m2 stor lejlighed, der er placeret øverst i ejendommen, hvilket giver en helt ublokeret udsigt over bugten og Middelhavet, som ejerfamilierne kan nyde fra en 30 m2 stor hjørneterrasse. Læs om det nye boligkøb her og se billeder derfra.

SKØN BELIGGENHED

Lejligheden ligger indenfor det område, vi definerer som vores ”sweet spot”, nemlig mellem de to hovedveje igennem Villefranche, Basse Corniche og Moyen Corniche. Den ligger stejlt oppe, stort set lige over stranden, så det er nemt at gå ned til stranden eller den gamle by og havnefronten med de mange restauranter – og lidt mere anstrengende op, men det er jo charmen i Villefranche og det, der giver den gode udsigt.

VELHOLDT EJENDOM

Lejligheden er beliggende øverst oppe i én af de to bygninger, der ligger i et stille, gated område for enden af en blind vej. I dette område er der ca. 18 lejligheder, der deler en fælles pool og har en ”care taker”, der selv bor i bebyggelsen. Måske derfor er stedet utrolig velholdt, både hvad angår bygningerne og de grønne omgivelser. Der er elevator i bygningen.

FOMIDABEL UDSIGT

Lejligheden har en formidabel, helt ublokeret udsigt ud over vandet og byen fra en 30 m2 sydvendt hjørneterrasse, hvor der er masser af sol det meste af dagen. Der er netto omkring 90 m2 fordelt på 2 værelser, 2 badeværelser, lukket køkken og stue. Køkkenet kan dog nemt flyttes ind i stuen og rummet laves om til de 3. soveværelse, så boligen lever op til de krav, vi har til antal værelser. Der er en tilhørende privat, lukket garage i kælderen og et opbevaringsrum.

Lejligheden skal renoveres, hvilket giver os den fordel, at vi selv kan bestemme udtrykket og få maksimal indflydelse på det færdige resultat. Vi ser frem til at påbegynde arbejdet.

“Vil du også have egen bolig i Villefranche?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospekt på MH11 Premium og læs mere