Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligkøb til MH09 Comfort i Villefranche

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, udviklingschef & partner
Terrasse Villefranche Middelhavet den franske Riviera

Vi kan nu præsentere endnu en skøn bolig på den franske Riviera – denne gang til MH09 Comfort. Lejligheden har en helt fantastisk og ublokeret udsigt til Middelhavet og Villefranche-bugten, som kan nydes fra ejernes store terrasse. Udover lejligheden, som du kan læse mere om herunder, har vi også identificeret tre andre boliger til foreningen beliggende i Rom, Piemonte og på Mallorca.

ENESTÅENDE BELIGGENHED

Lejlighedens bebyggelse har en enestående beliggenhed, som vi kun kunne drømme om at få adgang til, meget tæt på stranden og den gamle by, hvortil man kan gå på blot få minutter. Derudover er den omgivet af rolige og frodige omgivelser.

Den meget pæne og velholdte bebyggelse, hvori ejernes kommende hjem befinder sig, har elevator, fælles pool og parkeringsplads på bygningens tag.

BUDT VELKOMMEN AF MIDDELHAVET

Lejligheden ligger på 1. sal og har en ganske formidabel, helt ugeneret udsigt over bugten og i særdeleshed over stranden. Allerede når man træder ind i entreen, kommer Middelhavet én i møde igennem de store vinduespartier i stuen. Bag de store vinduespartier er der en stor altan på 18m2, hvorfra udsigten kun bliver bedre.

Inden ejerne kan nyde deres nye hjem på den franske Riviera, skal lejligheden på 59 m2 gennem en totalrenovering, hvilket giver os mulighed for at få maksimal indflydelse på det færdige resultat.

“Du kan også blive ejer af en bolig i Villefranche

Rikke Skouboe, udviklingschef & partner Se vores puljer åbne for tegning