Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Se de boliger, vi leverede i 2021

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketingkoordinator
bordopdækning service hvidvin loungemøbler

Hos MyHomes samles flere og flere rejseglade familier om et ejerskab af luksusboliger i Europa. Alene i 2021 har 120 familier set fordelene ved at eje boliger sammen med andre, hvor MyHomes tager hånd om alt fra boligkøb til indretning til vedligehold og rengøring.

Med de mange ejerfamiliers tiltrædelse opstår behovet for at intensivere søgningen efter boliger med det helt rigtige potentiale og den bedste beliggenhed i Europa.

Alene i 2021 leverede vi 8 nøglefærdige og ferieklare luksusboliger og handlede samtidig 10 nye boliger på vegne af vores spændte ejere. Her kan du læse mere om, og ikke mindst, nederst i artiklen, se masser af billeder fra de boliger, der i 2021 blev forvandlet til hjem for ejerfamilierne.

MODERNE BOLIGER I MARBELLA
Det søde liv i Sydspanien byder på mere end 2.900 soltimer om året, og er kendt for strande, kulturoplevelser og golf i verdensklasse. Med et hjem i Marbella er ejerne sikret en solrig ferie uanset årstid. I Marbella forvandlede vi to boliger i 2021:

En moderne lejlighed på 109m2 med tre soveværelser, to badeværelser og en stor terrasse på 40 m2 med skøn udsigt til hav og by.

Og en pragtvilla på 248 m2 med fire rummelige soveværelser, hvert med sit eget suite-badeværelse, Villaen indeholder desuden aktivitetsrum og et stort køkken alrum med adgang til den 114 m2 terrasse og dertilhørende privat pool. Boligen er lidt af et syn, og vi har ladet os fortælle, at boligen har, siden sin overdragelse til ejerne, skabt mange gode ferieminder for ejerfamilierne.

UDSIGTSLEJLIGHEDER I VILLEFRANCHE
I Villefranche går vi særligt efter boliger med fantastisk udsigt, og det må man sige, at de to boliger, vi leverede til vores Comfort foreninger, har. Begge boliger rummer ca. 70 m2 fordelt på to soveværelser, to badeværelser og indeholder begge en fin, solrig terrasse, hvorfra ejerne kan nyde udsigten over Middelhavet og Villefranche-bugten.

Derudover hører der en stor fælles pool til hver af lejlighederne, som ejerne kan tilgå, når de har lyst til at blive kølet ned.

BJERGTAGENDE HJEM I MEGÈVE

Beliggende tæt på de brede pister, vandre-, cykelruter og den charmerende brostensbelagte Megève-by, er ejerne garanteret en aktiv ferie i naturrige omgivelser. I Megève blev det til to boliger i 2021. En chalet-lejlighed på 73 m2 med to soveværelser, to badeværelser, et hyggelig køkken-alrum og en terrasse.

Desuden en Premium bolig ligeledes i et klassisk chalet med skøn udsigt – og en anelse større. Selve boligen er 115 m2 med tre rummelige soveværelser, der alle har en-suite badeværelser, og dertil to terrasser, hvorfra Megèves smukke natur kan opleves året rundt.

STORBYLEJLIGHED I BARCELONA
Et hjem i Barcelona giver adgang til en verden af kultur, gastronomi og shopping i charmerende omgivelser. Det var derfor spændte Premium ejere, der i midten af 2021 tog deres nye by-lejlighed i brug.

Midt i Barcelonas smalle gader i det gamle El Born kvarter ligger en autentisk og smuk bygning, hvori vi forvandlede en 106m2 stor hjørnelejlighed til et hjem med tre soveværelser og to badeværelser. I renoveringsprocessen blev de originale murstensvægge fritlagte, mens gulv, vinduer, køkken m.m. blev udskiftet. Fra lejligheden har ejerne adgang til en hyggelig tagterrasse, hvorfra de kan nyde udsigten over Barcelonas farverige tage.

ET HJEM BYGGET FRA BUNDEN I PIEMONTE
I Piemonte leverede vi nøglerne til et ganske særligt stenhus, som var MyHomes’ første fulde byggeprojekt. Huset er på 220m2 med fire soveværelser, tre badeværelser og en stor terrasse med infinity-pool, hvorfra ejerne kan nyde udsigten til både de italienske og franske Alper. Det færdige resultat blev særdeles vel modtaget af begejstrede ejere, som siden har nydt det rolige liv i Piemonte i egen bolig. Vi har efterfølgende påbegyndt to nye byggeprojekter fra bunden i Norditalien.

Se flere billeder i vores fotobøger”

Signe Valgreen, marketingkoordinator Se fotobøger