Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Chalet-lejlighed med sjæl og charme

Emma Krisensen, kommunikationskoordinator
brændeovn skihytte chalet-lejlighed

Velkommen indenfor i den første Premium bolig beliggende i Megève, hvor de storslåede franske Alper danner rammerne for et unikt og eksklusivt hjem. Boligen tilhører ejerne i MH02 Premium og er den femte og sidste i foreningen, hvilket betyder, at ejerne nu kan benytte alle deres europæiske boliger. I MyHomes lægger vi et stort arbejde i at udvælge, renovere og indrette boligerne – og sidst men ikke mindst tilføre MyHomes touch med formålet om at skabe et hjem for ejerne. I denne artikel vil vi præsentere tankerne bag netop dette arbejde, og vi har i den forbindelse bedt vores dygtige samarbejdspartner, indretningsarkitekt Mille Fly, sætte lidt flere ord på processen.

EN FANTASTISK FORVANDLING

Boligen er en klassisk chalet-lejlighed med udsigt til majestætiske bjerge og frodige skove, den ligger i gåafstand til Megèves hyggelige centrum. Chalet-lejligheden har gennemgået en stor forvandling og er blevet totalt istandsat, således at alt lever op til MyHomes’ høje standarder. Selve boligen er 115 m2 med tre rummelige soveværelser, der alle har en suite badeværelser, og dertil to terrasser, hvorfra Megèves smukke natur kan opleves året rundt. 

Processen med at indrette denne Premium bolig har i første omgang handlet om at vælge lækre materialer til de ‘hårde overflader’, som afspejler sig i omgivelserne. Derfor er flere af væggene beklædt med råt genbrugstræ, der bringer den hyggelige atmosfære fra nåleskoven ind i hjemmet. Køkkenet har med sine grålige nuancer et rustikt look, som har taget inspiration fra det storslåede bjergterræn.

ovenlys hvidvin service køkken alrum
bjerge udsigt madlavning

ET LÆKKERT FLOW

I den efterfølgende proces med udvælgelsen af de helt rigtige materialer, i den rette farvepaletter, og de stilfulde møbler har vi fået sparring fra Mille, der sammen med Sofie Helsted har indrettet boligen med udgangspunkt i MyHomes’ valg af byggematerialer.

“Når omgivelserne i boligen er givet, så arbejder vi ud fra dem. I denne Premium bolig er der for eksempel vægge i råt træ og et gråt køkken, og derfor har vi benyttet den hyggelige og lidt dunkle farvepalette i indretningen”, fortæller Mille.

Chalet-lejligheden i Megève er omhyggeligt indrettet med en rød tråd gennem alle valg og rum. Derfor går stilarten “Modern Mountain Style”, de lækre materialer samt de charmerende detaljer igen fra rum til rum, så vi dermed for skabt et godt flow i boligen.

“Vi tænker i, at der fornemmes en helhed i boligen og et lækkert flow, men vi forsøger også at give boligen variation, så der er forskellige oplevelser i rummene. Vi arbejder for eksempel med, at soveværelserne skal have hver deres farve, så oplevelsen skifter alt efter, hvilket rum ejerne befinder sig i”, fortsætter Mille.

FLOT OG FUNKTIONEL BOLIG

Når ejerne i MH02 Premium træder ind ad døren i deres nye bolig, skal de gerne kunne fornemme, at det er en bolig indrettet efter høje danske standarder, men med elementer fra lokalmiljøet.

“Vi laver en skandinavisk fortolkning af den lokale indretning. Derfor har vi blandt andet valgt Tolix-inspirerede stole, som er gamle franske industristole, men med læder, og over spisebordet hænger den franske designerlampe Lampe Gras. Vi indretter, som man ville gøre i Skandinavien med møbler, der kommer fra Frankrig”, forklarer Mille og nævner derudover de traditionelle store tern, som er inddraget i valget af gulvtæppe i stuen.

Der er dog ikke kun tænkt i smuk indretning i den nye Premium bolig. Boligen skal også være funktionel, når ejerne er på ferie i Megève. Her har Mille og hendes team gjort sig umage med at finde interiør til boligen, som både har en praktisk funktion, men som også fortæller en historie og er unikke.

“Vi har nogle helt praktiske forhold, vi skal tage højde for. Ejerne vil typisk komme ind i boligen med skitøj, vandrestøvler eller andet udendørstøj på. Det er jo oftest en aktiv ferie, man har i Megève, så derfor går det selvfølgelig ikke, at alt er lavet i guld og porcelæn”, siger Mille med et smil på læben og fortsætter:

“Alle møblerne er udvalgt med en hensigt, da de skal hænge sammen og har en funktion i boligen. Ventemøblet i entréen er lavet af gamle biografsæder, og knagerækken er en enkelt ski, der nu bruges til overtøj. Vi prøver at skabe en oplevelse i boligen samtidig med, at det selvfølgelig skal være hjemligt – i pagt med MyHomes ånden”.

Chalet-lejligheden kommer på den måde til at føles som et hjem og en oplevelse for ejerne i MH02 Premium.

biografsæder vintage genbrug chalet

KVALITET OG KREATIVITET

Fælles for alle MyHomes boliger er valget af kvalitetsprodukter og lækre designervarer som for eksempel B&O og Vipp. Vi tænker design og kvalitet ind i alle elementer, og det giver boligerne den stil, som MyHomes er kendt for.

I MH02 Premium boligen er der for eksempel udvalgt en stor Louise Roe-vase, som er yndefuld og har en central placering i stuen.

“Louise Roe-vasen er et statement på noget gedigent og smukt, der samler bordet. Vi prøver virkelig at tænke i, at der er forskellige behov, og der derfor skal være plads til lidt variation i indretningen. Indretningen i chalet-lejligheden er skabt med udgangspunkt i hjemlige hygge, lækkerhed, overraskende detaljer og funktionalitet, helt i tråd med MyHomes konceptet. Kunsten er at lave indretningen, så den flader i alle ejeres smag”, slutter Mille.

Premium boligen skal både kunne benyttes af par og større familier, og den er derfor bygget samt indrettet til at kunne rumme alle ejernes behov. Hos MyHomes er vi bevidste om, at ingen kan ramme alle ejernes forskellige smag 100%, men vi kan skabe en virkelighed, som er utrolig nem at falde ind i, og som byder på spændende løsninger, man måske ikke selv havde tænkt på. Man føler sig lynhurtigt helt hjemme, hvilket er vores klare mål. Vores ejere skal glæde sig til hvert eneste besøg, nyde at være der og være stolte over at vise deres nye hjem frem.

I vores nye pulje MH11 Premium kan du også blive medejer af en chalet-lejlighed i Megève i de franske Alper. Hent prospektet og læs mere.

“Ønsker du også at blive medejer af en lignende bolig i Megève?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospektet på MH11 Premium og læs mere