Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Lækker chalet-lejlighed i De franske Alper

Caroline Brink Rasmussen
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
MyHomes bolig i Megève
MyHomes bolig i Megève

Megève er ren bjerg-idyl og indbegrebet af eksklusivitet og luksus, og alligevel er det i høj grad en by for alle. Den byder blandet andet på smukke naturoplevelser både sommer og vinter, eminent skiterræn med mulighed for liftkort til hele Mont Blanc området, charmerende og bilfri bymidte, samt adskillige Michelin-restauranter og spisesteder i alle prisniveauer.

Megève er repræsenteret i de fleste MyHomes foreninger, og for nyligt afleverede vi nøglerne til en lækker og charmerende bolig i de naturskønne omgivelser. Boligen rummer to separate soveværelser, og har den skønneste balkon med plads til mange hyggestunder og udsigt til Mont Blanc.

Stuen i den charmerende chalet-lejlighed
Stuen i den charmerende chalet-lejlighed

Indretning med kultur og charme

Områdets dejlige natur er inddraget i boligens atmosfære og indretning gennem mange detaljer. I stuen er der store vinduespartier, som byder den smukke natur indenfor og derigennem skabes en helt bestemt stemning. Væggene, som er beklædt med genbrugstræ, understøtter den særlige alpestemning, og særligt relaterer sig til Megève-området.

Dertil er der overraskende detaljer i indretningen, som trækker på Megèves kultur og charme. På den ene væg i stuen er et par antikke ski med tilhørende stave, og over spisebordet hænger lamper, der minder om koklokkerne, som områdets køer har på. Udover indretningen, som er tæt koblet til den udprægede lokale stil, indretter vi boligen i udpræget nordisk stil.

De indretningsmæssige greb er blandt andet med til at skabe den helt rette oplevelse for MyHomes ejerne, når de rejser “hjem” til deres bolig i Megève. Se med nedenfor, hvor vi viser et udvalg af billeder fra lejligheden, med fokus på funktionalitet, lækkerhed og overraskende detaljer.

“Ønsker du også at eje en chalet-lejlighed i Megève”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne puljer