Hør mere om MyHomes

Dansk sommerhusidyl

Emma Kristensen Kommunikationskoordinator
Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
sandklit havet blå himmel

Kystens Perle

Hornbæk er en klassisk badeby, hvor generationer siden 30’erne nydt den friske havluft, de skønne strande og det aktive liv på havnen. Byen blev tidligere kaldt for Kystens Perle, og det er stadig betegnende med højt til loftet og masser at opleve. Mange nye tiltag har skabt ekstra liv i området, bl.a. Hornbækhus, hvor alle nu mødes og spiser i fællesskab, er et stort hit, og området ”Det Fedtede Hjørne” emmer af hygge for alle aldre.

Udover liv og glade dage, byder Hornbæk også på fred og ro. Det kan især anbefales at opleve den helt særlige stemning ved at vandre og cykle i omgivelsernes berømmede natur. Et af Hornbæks helt store højdepunkter er naturligvis den kilometerlange hvide sandstrand. Med sit finkornede sand og krystalklare vand er stranden et hit for alle aldersgrupper og særligt for de mindste, som kan skifte mellem at bade og lege på strandens legeplads.

Herunder kan du se billeder fra MH01 Comforts sommerhus i Hornbæk.

Luksusboliger i både ind- og udland

MH10 Comfort+ er i øjeblikket den eneste forening, der er åben for tegning, hvor du både kan eje sommerhus i den danske badeby samt fire boliger syd på. Puljen er sammensat således, at du kan opleve dansk natur og charme i en overkommelig køreafstand fra hele landet samt sydeuropæiske lokationer, der garantere godt vejr hele året rundt.

Ejerne i MH10 Comfort+ får et klassisk sommerhus med egen ugeneret have samt pragtfulde udeområder, der indbyder til mange hyggelige stunder og afslapning. I sommerhuset vil der være sovepladser til otte, og vi går efter at skabe et skønt køkkenalrum. Det indrettes i en moderne og funktionel stil med fokus på den hjemlige stemning

Vi er meget tæt på at kunne melde udsolgt i fase 1 af MH10 Comfort+. På vores kommende informationsmøde kan du høre mere om denne forening.

Herunder kan du se billeder af MH03 Comforts sommerhus i Hornbæk.

“Ønsker du at eje eget sommerhus i Hornbæk?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hent prospekt og læs mere om MH10 Comfort+