Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Deleferieboliger som ny trend

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef

Der er som bekendt mange fordele ved at eje deleferieboliger, og det har Sjællandske Medier også fået øje på. De har i denne uge bragt en artikel om ferieboliger som delekoncept, hvortil de har interviewet MyHomes’ CEO, Finn Christensen, og en af de mange ejere, Henrik Bjerregaard, der nyder godt af at eje fem luksuriøse ferieboliger som delekoncept.

På forsiden af netavisen Sjælland Erhverv ligger artiklen, som er meget informativ og på en god måde beskriver, hvad et delekoncept som MyHomes går ud på, og hvordan det er at være ejer af ferieboliger i udlandet sammen med 28 andre familier.

Vil man læse artiklen i sin fulde længe, kræver det et abonnement, og vi bringer derfor at par af Henrik Bjerregaards udtalelser, som mange af de øvrige ejere vil kunne nikke genkendende til:

“Vi har typisk mulighed for at bruge de fem ferieboliger, vi er medejere af, i otte-ni uger om året. Med så mange uger til rådighed forærer vi et par uger til vores børn og deres familier. Det er dejligt, at vi også har mulighed for det”.

“Det er virkelig rart at komme til et sted, hvor du ikke skal slå græs og ordne hus. Der er sørget for tingene lige fra det praktiske omkring huset eller lejligheden til skatteregnskabet. Og trods denne udstrakte service er det til at betale, fordi vi er så mange, som deler boligerne”.

 

Læs mere MyHomes og de mange muligheder, der ligger i vores ferieboligkoncept

Hent vores magasin