Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Vores trofaste følgere har talt: Sådan ser den ideelle MyHomes pulje ud

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
Norditalien piemonte landskab by bjerge

Vi oplever stor interesse i MyHomes. Vi har netop rundet ejer nummer 100, fase 1 i MH04 Comfort er meldt udsolgt, og den 29. ejer har nu skrevet under på tiltrædelsesaftalen i MH02 Premium. Det betyder, at vi nu kan tage næste skridt og lancere to nye puljer.

I udarbejdelsen af de nye puljer har vi været interesseret i at høre, hvordan vores trofaste følgere og kommende ejere synes, at den ideelle MyHomes pulje ser ud. Vi sendte dem derfor et spørgeskema, og vi er glade for, at så mange tog sig tid til at give deres mening til kende.

Spørgeskemaet bekræftede os i, at det vi gør, er det som langt de fleste ønsker sig, og drømmer om. 

De foretrækker stor variation i ferierne og ønsker sig derfor flere boliger placeret i forskellige lande, egne og byer. Særligt hus i Italien er ønsket, og de er f.eks. meget interesseret i at være ved kysten i Frankrig og Spanien. 

Boligerne skal gerne have en attraktiv beliggenhed, og der skal være plads til, at familie og venner kan inviteres med på ferie.

På baggrund af de mange besvarelser, lancerer vi snart de næste to puljer. Vi kan godt love, at ønskerne afspejles i måden, vi har konstrueret puljerne på, og der er blevet plads til nyskabelser. 

Husk derfor at følge med enten her på myhomes.dk eller på Facebook, Instagram og LinkedIn

Mange flere detaljer følger snarest.

Mød ejerne af COMFORT Fase 1

Vi har spurgt nogle af ejerne i COMFORT, om de vil berette, hvorfor de besluttede at blive ejere i MyHomes konceptet. Ligeledes spurgte vi, om nogle af dem ville deltage i en annoncekampagne. Og eftersom vi har indkøbt den første bolig, tænkte vi, at det var oplagt at vise både de nye ejere og den nyindkøbte villa i annoncerne.

Læs mere
Italiensk villa feriebolig feriehjem stenhus grønne skodder have udsigt