Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Derfor valgte vi Premium

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
Anna Dorthe, Jesper og deres børn
Vi bliver tit spurgt ind til forskellen på Comfort og Premium, da det ofte er en af de to puljer, vores ejerfamilier overvejer, inden de køber sig ind i en ejerforening. Der er nogle grundlæggende forskelle, som vi glædeligt fortæller om, men for mange er det også interessant at høre fra en familie, hvorfor de har valgt den pulje, de har.  Vi har derfor talt med Anna Dorthe og Jesper, som er medejere i MH02 Premium, om deres valg af puljetype og erfaring med MyHomes. 

Anna Dorthe og Jesper har tidligere haft en feriebolig i Sydfrankrig, som de dog blev trætte af rejse til, da de savnede variation i deres ferieoplevelser. Da vi havde solgt ejendommen, og der var gået nogle år uden at have egen feriebolig, fik vi igen trangen til at eje vores eget og besøge noget genkendeligt fortæller Jesper. Og det er her, at MyHomes kom ind i billedet. Med et ejerskab i en MyHomes forening kunne de både investere i fast ejendom og få en skøn palette af feriemuligheder. 

HVILKE FORDELE SER I DER ER VED MYHOMES KONCEPTET?

“Jeg synes, at man får meget værdi for pengene. Kvaliteten er høj – det kan man se på de boliger, der står færdige og klar til brug. Og så er det til en rimelig pris”, siger Jesper og fortsætter: “Samtidig med det, er det en let og bekvemmelig måde at være ejer, da man ikke skal tænke på at slå græs, rense pool osv.” fortæller Jesper, og Anna Dorthe supplerer: “Når man har besøgt stederne en gang eller to, så bliver det også trygt at sende sine børn derned, hvis de selv har lyst til at tage af sted. Eller hvis man vil låne det ud til sine forældre, kan man guide, fordi man kender både huset og området”.  

HVILKE OVERVEJELSER GJORDE I INDEN JERES INVESTERING?

En af de ting vi drøftede var, om man kunne få adgang til boligerne på de tidspunkter, man ønskede. Indtil videre har det været meget enkelt at booke vores uger, og vi må bare konstatere, at vi stort set har fået alle de uger, vi gik efter i 2021 og 2022. Vi ønsker ferieugerne, fordi vi stadig har børn i skole”, fortæller Jesper og tilføjer: “Vi overvejede også, om det er sikkert at investere med 28 andre familier og samtidig hæfte for hinanden. Men i og med at alle skal betale kontant, er der en sund økonomi i ejerforeningen fra start, og vi føler derfor ikke, at der er risiko for, at vi kommer til at hæfte for de andre familier”, vurderer Jesper. 

En anden ting jeg husker, at vi talte om var; hvad hvis man ønsker at sælge igen? Kan man sælge, hvor let er det, kan man få sine penge igen, og er det en god investering. Men bekymringen var kortvarig, da vi kunne se, at dem, der havde solgt deres andel, kom af med den hurtigt. Og vi kunne også konstatere, at de har fået et godt afkast på deres investering“, siger Jesper.   

 HVILKE UGER OG BOLIGER HAR I BOOKET TIL 2022?

“Fra 2022 der har vi booket fire ud af de fem boliger, vi ejer”, siger Jesper og fortsætter: “Vi har bookinger i Megève i påskeferien, Marbella i sommerferien, Villefranche i sensommeren og Barcelona i efterårsferien. For os er de tre allerstørste og vigtigste ferier: Påsken, sommerferien og efterårsferien, og vi har fået opfyldt vores ønsker både i forhold til uger og lokationer. Og vi har faktisk stadig et enkelt point i baglommen, hvis vi med kort varsel gerne vil afsted en uge”. 

AF HVILKE GRUNDE VALGTE I PREMIUM FREMFOR COMFORT?

“Vi valgte Premium, fordi vi ønsker at have muligheden for at være flere samlet på vores ferier. Det er skønt, at der er plads til bedsteforældrene, og vores store børn kan invitere en kæreste, ven eller veninde med”, fortæller Anna Dorthe, og Jesper supplerer: “Og så snakkede vi om, at vi ikke ønskede et sommerhus i Danmark, men gerne ville have, at alle fem boliger var syd på. Derudover synes jeg faktisk også, at man får meget for de sidste 500.000 kr. i Premium puljen. 

Man får meget for de sidste 500.000 kr. i Premium puljen
Jesper
MH02 Premium ejer

HVORDAN OPLEVER I DÈT AT DELE EJERSKAB MED ANDRE? 

“Nu har vi ikke rigtigt prøvet det endnu, vi er jo i den helt spæde start, men i forhold til at danne forening og booke ferier, så er det gået fuldstændig gnidningsfrit”, siger Anna Dorthe, og Jesper fortsætter: Jeg føler, at vi er trygge ved den struktur, der er i ejerforeningen, fordi ejerudvalget repræsenterer foreningen på en god og meget transparent måde”. 

HAR I NOGLE GODE RÅD TIL FAMILIER, DER ER I TVIVL OM HVILKEN PULJE DER PASSER TIL DERES BEHOV?

“Vi tog en dialog med MyHomes, og det gav os en ro i maven. Så søg den dialog, og hvis ikke med MyHomes, så tag en sludder med en af de mange familier, der har erfaring med det. På en af informationsmøderne, jeg deltog i, var der en familie, som allerede havde erfaring med at skulle træffe valget, og dem havde jeg en fin snak med”, siger Jesper, og Anna Dorthe tilføjer: “Og så tror jeg, at man skal kigge sin familie i øjne og finde ud af, hvad der passer til ens behov og ønsker – ikke bare lige nu og lige her, men også fem år frem”. 

Noget, der måske er af lidt mere praktisk karakter, er, at hvis man synes, man er kommet i den forkerte pulje, så er det altså noget lettere at sælge en andel i en pulje end et helt husVi har set flere eksempler på familier, der har valgt at springe over i en anden pulje, og deres gensalg er gået hurtigt”, fortæller Jesper videre.  

Premium puljen har som forventet vist sig at være et godt match til Anna Dorthe, Jesper og deres familie. Vi håber, at vi kan imødekomme endnu flere familier og deres ønsker med MH05 Premium, som vi oplever en stigende interesse for lige nu.

“Du kan også blive medejer i en Premium forening

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvad livet har at byde på som ejerfamilie i en Premium? Så kan du hente puljepræsentationen på vores nyeste Premium forening. Her præsenterer vi de planer, krav og kriterier, vi har opstillet.

Se vores Premium åben for tegning