Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Det perfekte koncept til os

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef

Vi har stillet en ejer 7 skarpe spørgsmål om at være medejer af 5 ferieboliger i Europa. Læs herunder, hvad Søren Thrane, der er ejer i en af vores Comfort foreninger, svarer.

Søren Thrane har været ejer i MyHomes siden 2021, hvor han købte sig ind i en af vores Comfort foreninger. Han er gift med Marie-Louise, og sammen har de to børn, der nu er flyttet fra hjemmet i Nordsjælland. Vi har sat Søren i stævne en kold vinterdag for høre om hans oplevelser som MyHomes ejer, og det blev til en god snak om forventninger, glæder og åbenbaringer.

Hvad fik dig til at købe en andel i MyHomes?

Jeg havde længe gerne ville købe min egen feriebolig, og jeg var specielt interesseret i Italien. Det der holdt os tilbage dengang var, at vi ikke vil være tvunget til at skulle tage det samme sted hen, hver gang vi rejser. Derudover orker jeg faktiske heller ikke at skulle holde en bolig i udlandet. Derfor giver et koncept som MyHomes rigtig god mening. Jeg har kendt til den måde at eje ferieboliger på i mange år, så konceptet var jeg allerede meget bekendt med.

Det faktum, at vi kunne få fem boliger på så forskellige lokationer, var afgørende for vores beslutning om at købe en andel. Nu har vi vores “egne boliger” – uden forpligtelserne. Sidst, men ikke mindst, er det en bonus, at har vi fået boliger på vores absolut favoritlokationer.

Hvordan er det at have boliger fem forskellige steder?

Det er en af styrkerne ved konceptet, og som jeg sagde før, lægger vi vægt på variationen i de ferier, vi tager på. Mallorca er jo en dejlig ferieø, hvor man slapper af og nyder det gode vejr. Der har vi en rigtig skøn lejlighed med en enestående terrasse med udsigt over Port d’Andratx-bugten. Her har jeg allerede været tre gange – både med familie og venner. Det er afslapning og hyggestunder.

Villefranche kendte jeg ikke så meget til i forvejen, men jeg må sige, at den lokation har overrasket mig yderst positivt. Lejligheden ligger i gåafstand til havnen og promenaden, og byen er meget charmerende. Her er liv på den gode måde, og det er nemt at komme omkring. Nice, Cannes og Monaco ligger super tæt på, så du har masser at tage dig til og opleve.

Rom er jo en skøn by, og vi glæder os til at besøge vores lejlighed om ikke så længe. Vi kan jo læse med i foreningens lukkede Facebook-gruppe, hvor der bliver delt billeder og historier fra boligerne og lokationerne.

Huset i Piemonte er ikke færdigt endnu, da det skulle bygges op fra bunden, men det bliver klar til sommer, og vi har booket det senere på året. Vi elsker Italien, så mon ikke det bliver vores favoritsted.

Når det så er sagt, så har vi for nylig været i Megève for første gang. Jeg må sige, at Megève virkelig er en lækker by. Den er meget eksklusiv og med nogle fede restauranter, som er hyggelige. Lejligheden er også super lækker med nogle fantastiske terrasser.

Hvordan er det at dele boligerne med andre familier?

Det fungerer faktisk overraskende godt, og det er fedt at ankomme til boligerne og se, hvad den forrige familie har fyldt i køleskabet. Vi har en lukket Facebook-gruppe i foreningen, og her kan man skrive, hvis man vil bytte uger eller har godt tip til områderne. Der er også mange, som deler feriebilleder og historier fra deres ophold. Man bestemmer selv, hvor ‘aktiv’ man har lyst til at være, men muligheden er der.

Er der alt det, I har brug for i boligerne?

Ja, og mere til. Fordelen ved at eje i stedet for udlejning gennem fx airbnb eller hotel er, at vi har alle de fornødenheder, vi har brug for. Vi kan lave lidt mad og få en kold øl, selvom vi ankommer sent om aftenen. Og der er simpelthen ALT i boligerne. Det er fuldstændig fantastisk. Jeg er vildt imponeret og positivt overrasket over, alle de ting der er tænkt over. Det er helt genialt. Derudover er der en velkomstbog i boligerne, som beskriver, alt hvad du har brug for at vide. Den er gennemført og professionelt – og pædagogisk – så vi behøver ikke at være i tvivl om noget.

Er der plads nok i Comfort boligerne?

Som udgangspunkt ja. For det meste rejser vi alene, eller tager afsted med en ven eller børnene. Vores børn har også planlagt uger i boligerne i år, hvor de rejser uden Marie-Louise og mig. Det er fedt, at vi kan låne boligerne ud, så de bliver brugt. Jeg vil dog ikke udelukke, at vi på et tidspunkt kan finde på at skifte til en Premium, hvor der er plads til flere, men for os er det vigtigste lokationerne, og den sammensætning vi har nu er spot on.

Kan I booke de uger, I gerne vil have?

Vi booker rigtig mange uger, fordi vi har mulighed for at rejse meget. Nogle gange rejser vi blot en forlænget weekend, og andre gange er det længere ophold. Vi ønsker ikke at rejse i sommerferien, da vi bor, hvor vi gør, og gerne vil opholde os i Danmark om sommeren. Jeg synes også, at det er en fordel at rejse i ydertidspunkterne. Det behøver fx ikke at være over 30 grader på Mallorca, øen er skøn på alle tider af året.

Vil du anbefale andre at købe sig ind i MyHomes?

Det korte svar er: Ja, helt klart!

Og hvis jeg lige skal fremhæve fem gode ting ved at eje MyHomes boliger, så er det:

– Nemt.

– Det er billigere end at eje selv – både i køb og drift.

– Vi ejer fem boliger i stedet for en.

– Vi kommer “hjem”, men fem forskellige steder.

– Det er meget høj standard – både hvad angår beliggenhed og indretning

 

Ønsker du også ferieboliger på attraktive lokationer i Europa

Bliv klogere på dine muligheder hos MyHomes