Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Efterårsferie i MyHomes boligerne

Lene Pind, Kommunikationschef
Ejerbillede fra MyHomes bolig i Piemonte
Ejerbillede fra MyHomes bolig i Piemonte

Det er en fornøjelse at modtage billeder og rejseberetninger fra MyHomes ejerne, når de holder ferie i deres forskellige boliger i Europa. En af fordelene ved vores koncept er netop den variation af feriemuligheder, der er, når man ejer boliger på fem lokationer. Ejernes billeder og historier har inspireret os til at lave dette indslag fra nogle af lokationerne, som viser den forskellighed i omgivelser og oplevelser, ejerne nyder godt af.

Her i efteråret, når bladene begynder at skifte farve på træerne herhjemme, og vi trækker indenfor og finder en ny Netflix-serie at streame, så er det måske lige præcis der, vi drømmer os væk til varmere himmelstrøg. Som ejer i MyHomes har du en bred vifte af muligheder for at holde efterårsferie på en ny måde.

Hvor vil du gerne holde efterårsferie?

Vil du gerne opleve vin- og trøffelsæsonen i Piemonte, hvor der stadig er behagelig varme i luften og de smukkeste farver i horisonten? Eller er du mere til sol og afslapning, så er Mallorca-boligen måske dit foretrukne valg her i efteråret. Du kan også kombinere sol og golf i skønne Marbella, der byder på et væld af smukke golfanlæg. Ved Côte d’Azur kan du nyde et glas vin på din terrasse, mens du betragter det smukke azurblå Middelhav.

Du har måske lyst til at være aktiv og bruge efterårsferien på at mountainbike eller vandre i Alperne, når du besøger din chalet-lejlighed i Megève. Her kan du selvfølgelig også komme helt ned i gear og spille spil med familien, mens pejsen sørger for yderligere hygge. Og er du til hygge, som i dansk sommerhushygge, så har vi også nordsjællandske Hornbæk som lokation. Skal efterårsferien gå til en storby, så er Rom og Barcelona blandt vores muligheder.

Uanset, hvor MyHomes ejerne vælge at tilbringe efterårsferien, så ved vi, at de sætter stor pris på den forskellighed og de nye oplevelser, konceptet tilbyder.

Se med her, hvor vi bringer et lille udpluk af ejernes billeder og udtalelser:

Piemonte

“Vi har fulgt med i høsten af druer, der er i fuld gang, nydt en dagslang tur på Vespa rundt om i områderne 🛵😎, har gang i pizzaovnen, så den står (forhåbentligt) på hjemmelavet pizza i aften 🍕😍“.

“Vi har i dag besøgt Andrea (red. vinbonden og naboen, som dyrker vin på MyHomes ejernes vinstokke) og tager lidt af området med hjem til den mørke tid🍷🥂😎❤️“.

 

Megève

“Super lækker lejlighed med dejlig indretning, og terrassen er perfekt vinklet i forhold til solen, der er til stede nærmest hele dagen 😎 Megève er en meget smuk og velholdt by med masser af fristelser – vi glæder os til at se den i vinterdragt 😊”.

“Fantastisk velindrettet bolig med skøn beliggenhed og dejlig terrasse – det har været en fornøjelse at blive overrasket og nyde de dejlige omgivelser til både vandring og cykling”.

Hornbæk

“Ferie du ikke vil hjem fra. Vi håber, næste uges familie vil nyde vores sommerhus lige så meget, som vi har nydt det denne uge. Er man til MTB eller natur, byder området på utrolig mange smukke oplevelser.”

“Vores sommerhus er perfekt placeret mellem strand og skov, på den årstid er skoven vanvittig smukt og kalder på lange gå og MTB turer dagligt”.

“Fantastisk ophold i Hornbæk, i det spritnye sommerhus, hvor der er kælet for detaljerne og super hyggeligt indrettet. Vi føler os hjemme. Vi er vilde med det”.

Marbella

“Super velfungerende bolig i hyggeligt område tæt på strande, indkøbsmuligheder og golfbaner ⛳”.

“Huset er helt fantastisk. Alt er gennemført. Vi blev helt blæst bagover, da vi åbnede døren”.

“Fantastisk udsigt. Dejligt sted for børnefamilien”.

Barcelona

“Vi har nydt lejligheden og dens helt fantastiske beliggenhed. Skulle lige vende os til den, men efter et døgn er det bare skønt at åbne døren og glæde sig over alle de ting og funktioner, som I har tænkt på. En familieferien er snart slut, men alle har lyst til snart at komme tilbage igen”.

“Som jyde må jeg sige: Super lækker lejlighed, den er faktisk endnu mere lækker, end billederne viser. Fantastisk beliggenhed, og der mangler intet 👍😀 ingen grund til indkøb 😀 sågar blyanter, blyantspidser og viskelæder er der….alt…intet mangler, og alt i allerbedste kvalitet”.

Vi nød virkelig livet på stranden – der er liv hele dagen / aftenen. Det er perfekt at være på tur om dagen og så slutte dagen af med en lille lur på stranden, en tur i vandet og en drinks på en af de mange hyggelige strandbarer”. 

Ønsker du også en variation af feriemuligheder i din efterårsferie?

Find den pulje, som passer dig og din familie PULJER TIL SALG