Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Eksklusivt Nytårsevent

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, kommunikationschef
spisestue fletstole spisebord familiemiddag blomster glaslampe

Kom med til en ganske særlig aften, når vi på torsdag d. 20. januar kl. 19.00 inviterer indenfor i en MyHomes bolig. Eventet streames live – se program nedenfor og tilmeld dig.

Hos MyHomes går vi altid efter at levere det lidt ekstraordinære. Således også, når vi inviterer til nytårsevent.

Vi har derfor lånt et af de skønne MyHomes sommerhuse i Hornbæk og har inviteret spændende gæster på besøg til en snak om tidens trends, og hvordan de påvirker vores måde at eje ferieboliger på.

God stemning og inspiration til dig hjemme i stuen.

I løbet af aftenen deler Daria Krivonos, direktør i Instituttet for Fremtidsforskning, sin viden om megatrends i tiden, hvoraf ferieboliger på delebasis er en af dem.

Mille Fly, indretningsarkitekt og en skattet samarbejdspartner for MyHomes, fortæller om indretning i tidens ånd og tankerne bag indretningen af forskellige MyHomes hjem.

Finn Christensen, adm. direktør & stifter af MyHomes, runder aftenen af med en personlig beretning om, hvad der fik ham til at gå all inluksusferieboliger på delebasis og stifte MyHomes. Han fortæller om konceptet og de forskellige puljer, og svarer naturligvis på spørgsmål, der måtte dukke op i løbet af aftenen.

AFTENENS PROGRAM

19:00 Velkommen indenfor hos MyHomes
19:05 Deleøkonomi som megatrend
19:30 Indretningstrends og MyHomes indretninger
19:55 MyHomes og tankerne bag konceptet
20:20 Få svar på dine spørgsmål

Tilmelding nedenfor.

“Opleve det hele live hjemmefra sammen med din familie”

Lene Pind, kommunikationschef Tilmeld dig eventet

Daria “Dasha” Krivonos

CEO, forfatter, foredragsholder og futurist

Dasha er administrerende direktør i Instituttet for Fremtidsforskning. Økonom af uddannelse og eksplorativ af natur, mener Dasha, at det at holde sig ajour med den aktuelle udvikling og se ud over den umiddelbare planlægningshorisont er essentielt. Dasha har en stor og bred viden om megatrends og udviklingsmønstre, der kombineret med professionel erfaring i blandt andet Maersk, gør hende i stand til at oversætte forskningen direkte til en virksomheds eller organisations virkelighed.

Daria ’Dasha’ Krivonos, direktør i Instituttet for Fremtidsforskning

Mille Fly

Forfatter og indretningsarkitekt

Mille er uddannet på Danmarks Designskole I København på linjen for Rum. Sammen med fotograf Sofie Helsted ejer hun indretningsfirmaet FlyHelsted. Mille har specialiseret sig i at indrette boliger med øje for farver og funktionalitet – og med respekt for det miljø, boligen befinder sig i. Desuden har hun tidligere medvirket i flere tv-programmer, blandt andet ”Roomservice” på TV 2. Mille og hendes team arbejder tæt sammen med MyHomes teamet om indretningen af MyHomes boliger.

Designer flyhelsted

Finn Christensen

Adm. direktør og stifter af MyHomes

Finn har en baggrund Senior Executive med stor kommerciel erfaring inden for forretningsledelse, forretningsudvikling og internationalt lederskab fra flere stillinger inden for økonomi, salg og marketing. Derudover har han bestredet poster som bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand i mere end 10 år. I 2016 forvandlede Finn sin interesse og passion for luksusferieboliger på delekoncept til virksomheden MyHomes A/S, som har eksisteret siden 2016.

Finn Christensen, stifter og adm. direktør MyHomes