Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Endnu et boligkøb på Mallorca til Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, partner & udviklingschef
Mallorca lejlighed terrasse Middelhavet bjerge

Når det rigtige byder sig, skal man slå til. Særligt i dagens marked, hvor boliger på Mallorca er meget eftertragtede. Vi er derfor begejstret over, at vi kan præsentere denne Comfort bolig, som 29 ejerfamilier får glæden af at kalde deres hjem i fremtiden. Boligen er beliggende på den lille halvø La Mola ved Port d’Andratx. Området ligger højt, ca. 25 minutters gang fra Port d’Antratx og kun ca. 35 minutters kørsel fra Palma. Byen lever året rundt, og man er her omkranset af smuk natur og flot udsigt.

MODERNE OMGIVELSER

Boligen indgår i en bebyggelse, der er opført i 2008 og rummer i alt 10 lejligheder, som deler en fælles pool. Alle lejligheder har privat parkeringsplads i kælderen, og bygningerne har elevator. Bebyggelsen er opført i god kvalitet og fremstår velholdt.

Mallorca lejlighedskompleks pool terrasse

STOR TERRASSE MED UDSIGT 

Boligens helt store fordel er dens solrig terrasse på hele 70 m2 med flot udsigt over bugten og til nationalparken/øen Dragonera. Indenfor er der omkring 80 m2 bolig, som inkluderer 2 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Fra begge soveværelser er der udgang til terrassen, og fra køkkenet er der adgang til et meget stort ”bryggers”, som kan bruges til diverse opbevaring, herunder ikke mindst til de cykler vi kommer til at udstyre boligen med.

Lejligheden er grundlæggende i fin stand, men den trænger til en opdatering. Vi vil derfor give boligen en fornyelsen, så den får et helt nyt look indvendigt og på terrassen. Vi forestiller os, at ejerfamilierne kommer til at leve på terrassen og vil derfor gøre den både funktionel og hyggelig med etablering af udekøkken og de rigtige møbler. Indvendigt vil vi vælte nogle vægge og åbne op mellem køkken, entre og stue, så det bliver sammenhængende. Vi vil også tilsætte farver og tekstur til rummene, som vil give boligen mere karakter.

Se video fra terrassen

“Få hjem på Mallorca og fire andre skønne steder i Europa

Finn Christensen, adm. direktør & stifter

Se vores puljer til salg