Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Enestående villa til Quantus på Mallorca

Lene Pind, Kommunikationschef
image/svg+xml

Roligt beliggende i Port d’Andratx, på den eksklusive halvø La Mola, har vi fundet en enestående villa i to plan i første række ud til Middelhavet, som du allerede næste år kan tage i brug.

Den smukke villa på 260 m2 er bygget ind i klippeskråningen og ligger sydvestvendt med 180 graders udsigt over det azurblå hav. Villaen deler en stor fælles pool med to tilsvarende huse. Fra villaens store terrasser, der bliver indrettet med lækre møbler og faciliteter, kan man opholde sig ugeneret og nyde ferien i ro og fred.

I underetagen findes husets fire værelser med hvert sit en suite badeværelse, og i tilknytning til master soveværelset er desuden et ekstra opholdsområde. Der er fire udgange fra værelserne til underetagens store terrasse, som er forbundet med terrassen i stueplan med en charmerende udvendig trappe.

Tag med på rundtur i villaen, som selvfølgelig vil blive indrettet i MyHomes’ stil og kvalitet.

Se video af boligen📽

Klik her

Lækkerhed med stil og charme

Villaen er bygget i den for Mallorca så karakteristiske Otzoup stil, der er kendetegnet ved blandt andet små forskudte plan og hvidpudsede indbyggede møbler og nicher. Den luksuriøse villa byder på autentiske detaljer i overflod. Detaljer, der på trods af løbende renovering er bevaret, og derfor har masser af patina, der giver boligen sit eget udtryk og stemning, som ikke kan undgå at begejstre. De gennemgående materialer overalt, sikrer ro for øjet og masser af lækkerhed og eksklusivitet.

Den unikke villa vil gennemgå en opgradering og selvfølgelig blive indrettet efter MyHomes’ høje standard med fokus på æstetik, funktionalitet og autenticitet. De viste billeder er, INDEN MyHomes har sat sit præg på boligen.

Ønsker du at eje denne villa og tre andre luksusboliger?

HENT materiale – MH15 Quantus