Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Enestående villa til Quantus på Mallorca

Roligt beliggende i Port d’Andratx, på den eksklusive halvø La Mola, har vi fundet en enestående villa i to plan i første række ud til Middelhavet, som du kan blive medejer af i vores nye Quantus, der er åben for tegning. Med en investering på 4.750.000 kr., kan du allerede næste år tage boligen i brug, og efterfølgende tre andre luksusboliger i Provence i Sydfrankrig, Megève i de franske Alper og Piemonte i Norditalien.

image/svg+xml

Den smukke villa på 260 m2 er bygget ind i klippeskråningen og ligger sydvestvendt med 180 graders udsigt over det azurblå hav. Villaen befinder sig i et lille community af tre huse, der deler en stor fælles pool med et indbydende poolområde. Fra villaens store terrasser, der vil blive indrettet med lækre møbler og faciliteter, er der masser af plads til privatliv

Villaen er bygget i den for Mallorca så karakteristiske Otzoup stil, der er kendetegnet ved blandt andet små forskudte plan og hvidpudsede indbyggede møbler og nicher. Den luksuriøse villa fra 1998’erne byder på autentiske detaljer i overflod. Detaljer, der på trods af løbende renovering er bevaret, og derfor har masser af patina og slitage på den gode måde, der giver boligen sit eget udtryk og stemning, som ikke kan undgå at begejstre. De gennemgående materialer overalt, sikrer ro for øjet og masser af lækkerhed og eksklusivitet.

Havet og udsigten kommer helt tæt på, allerede fra man åbner entredøren og træder ind i et stort åbent rum, der udgør stue, spisestue og køkken i åben forbindelse med to udgange til den store terrasse. I stueplan er ligeledes et gæstetoilet.

I underetagen findes husets fire værelser med hvert sit badeværelse. I tilknytning til master soveværelset er desuden et ekstra opholdsområde. Der er fire udgange fra værelserne til underetagens store terrasse, der er forbundet med terrassen i stueplan med en charmerende udvendig trappe.

Udsigten er slående ud over havet tæt på de rå klipper til den ene side og Port d’Andratx bugten til den anden side.

Boligen har privat parkeringsplads.

(Info: Der skal ikke gøres andet end montering af nyt køkken og nogle mindre opdateringer, så boligen kan være forholdsvis hurtigt klar)

Se boligens udsigt og otzoup stil

Se video

Ønsker du at eje boligen, kan du hente puljepræsentationen på MH15 Quantus

Hent puljepræsentationen