Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online infomøde onsdag den 14. juni

Tilmeld dig informationsmøde
villefranche feriebolig terrasse middelhavet panoramaudsigt

Hør om livet som ejer af 5 luksusboliger i Europa

I Premium bliver du ejer af en bolig i Piemonte, Megève, Marbella samt på Mallorca og Côte d’Azur. Hver lokation er nøje udvalgt, så du får variation i dine ferier og kan opleve livet på lige fod med de lokale. Læg dertil, at du slipper for alt besværet ved at handle og vedligeholde egne boliger i udlandet. Hør meget mere om Premium og livet som ejer af fem luksusboliger på vores informationsmøde tirsdag den 28. marts.

Informationsmødet finder sted på Bredgade i hjertet af København, hvor vi inviterer på et glas vin og lidt godt til ganen.

TILMELD DIG HER

Det behøver ikke at være dyrt og besværligt at være boligejer i Europa. MyHomes gør det enkelt

01 02 03
 • 01

  Længere for pengene

  Du deler med andre og ejer luksusboliger 5 skønne steder i Europa til langt under prisen på blot én bolig.

 • 02

  Variation i dine ferier

  Med base 5 forskellige steder har du altid et væld af muligheder, når du skal på ferie.

 • 03

  Hold ferie, når du har ferie

  MyHomes tager sig af alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde din ferie fra første minut.

Mød os online

Passer en anden dag dig bedre?

Vi afholder løbende informationsmøder, hvor du kan blive klogere på MyHomes konceptet, bookingsystemet og se standarden på de boliger, vi leverer til ejerforeningerne.


Find næste informationsmøde
office kontor bord kaffe marketing

Vi hjælper dig med at finde hjem i Europa

350+ MyHomes ejere
13 Ejerforeninger
50 Boliger

Vi tager hånd om hele processen og skaber tryghed i dit ejerskab

MyHomes tilbyder en fuldstændig systematisk, veltilrettelagt og gennemarbejdet proces, hvor vi sørger for, at du kommer til at stå med 5 nøgler, og eget navn på skødet, til luksusboliger de skønneste steder i Europa. Læs mere i magasinet.

 • MyHomes samler 29 ejere
 • Generalforsamling afholdes, og ejerforeningen stiftes
 • Investeringen indbetales
 • Boligerne identificeres, handels, renoveres og indrettes
 • Ejerne booker deres boliger via bookingsystemet
 • Marbella feriebolig pool
 • sofa udsigt stue terrasse design
 • lounge møbler have italien bolig feriebolig luksusbolig ferie rejse oplevelser køb bolig invester inspiration nyt livet
 • udsigt til lille italiensk by oplevelser rejse glæde inspiration lounge delkocept delbolig ekstriør udeområde udsigt ferie feriebolig luksusbolig bolig hjem villa køb invester familieferie i Norditalien italien piemonte
 • lervase blomster nåleskov natur
 • En helt fantastisk og afslappende ferie i et helt fantastisk hus. Oplevelsen af huset overgik både billeder og forventninger Hans, ejer i Premium
 • Perfekte rammer for afslapning og Sydfransk stemning – vi er midt i alt det bedste. Lejligheden fungerer over al forventning og udsigten bliver bedre, jo mere man lærer den at kende. Peter, ejer i Premium
 • Det er den mest vidunderlige plet. Huset er så smukt og man føler sig hjemme fra første sekund. Man kan ikke ønske sig mere. Malene, ejer i Premium
 • Vi havde glædet os til at besøge huset i Piemonte, så det var dejligt endelig at opleve det. Huset er virkelig dejligt og har en fantastisk udsigt. Vi nød virkelig at være der og vil se frem til at komme tilbage. Christian, ejer i Premium
 • Fantastisk ski-uge. Lejligheden ligger perfekt og er bare vidunderlig at bo i.
  By og område er super.
  Peter, ejer i Premium
01 / 05

Se de oftest stillede spørgsmål

Er det ligesom timeshare?

Nej. MyHomes adskiller sig fra timeshare ved, at ejer selv står på skødet og selv disponerer sine ophold.

Er jeg medbestemmende i hele processen?

MyHomes leverer et nøglefærdigt produkt, så du slipper for at forholde dig til mange detaljer undervejs.

Dog repræsenteres ejerne af et Ejerudvalg, som vælges på vegne af puljens ejere. Udvalget bistår MyHomes i udvælgelsen af boligerne, og er godkender på alle udbetalinger fra puljens konto. 

Hvor hurtigt kan jeg tage mine boliger i brug?

Første bolig er typisk klar 10-12 måneder efter, du har investeret. Vores målsætning er, at alle fire eller fem boliger er leveret 18 måneder efter at foreningen er fuldtegnet.

Kan jeg booke flere uger i træk?

Ja, bortset fra enkelte begrænsninger f.eks. i vinterferien i Megève. Læs mere om bookingsystemet her.

Kan jeg altid få den uge jeg vil have?

Vi har udviklet et smart og enkelt bookingsystem. Systemet er indrettet, så det sikrer en fair fordeling, og man kan f.eks. altid være sikker på mindst en uge i en bolig i skolernes sommerferie. Der er masser af plads til alle i kalenderen – samlet 9 uger i gennemsnit om året, men man kan ikke være sikker på altid at få sit førstevalg.

Ugerne er vægtet i forhold til sæson og bolig, hvilket giver en fin balance i udnyttelsen. Der er også mulighed for at stille sig på venteliste til konkrete uger.

Hvornår er der skiftedag?

Skiftedag er altid mandag, så det er muligt at tage en forlænget weekend uden brug af to ugers point. Desuden er det oftest billigere at flyve på mandage.

Kan jeg leje ud til andre, f.eks. gennem airbnb?

Du må ikke leje boligerne ud, men du er meget velkommen til at låne ud til venner og familie.

Hvordan sælger jeg min andel?

Du kan lade MyHomes hjælpe med processen eller selv finde en køber. I begge tilfælde står MyHomes for alt det administrative i forbindelse med omskødning af boligerne.

Høre mere om Premium?

Tilmeld dig vores informationsmøde, som afholdes i København den 28. marts, og hør mere om Premium pulje, hvor du bliver ejer af en luksusvilla med pool i Marbella, et klassisk landhus med pool i Piemonte og lejligheder, i bjergtagende Megève, på billedskønne Mallorca og idylliske Côte d’Azur. Alle steder med god plads til venner, familie og de helt store armbevægelser.