Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Farverige lejligheder i Barcelona

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketing- & kommunikationskoordinator
Barcelona La Rambla bygninger træer planter

I slutningen af november var vores dygtige ejendomsudvikler, Rikke, på house-hunting i Barcelona, hvor hun var på udkig efter potentielle ferieboliger til MH03 Comfort og MH02 Premium, som stadig er åben for tegning. Barcelona er noget helt særligt og ligeså er dens bygninger. Der var især en ting som fangede Rikkes øje, da hun trådte ind i de flotte gamle lejligheder.

HVORFOR BARCELONA

Efter færdiggørelsen af MH03’s sommerhus i Hornbæk og påbegyndelsen af ejendomsprojektet i Piemonte for MH02, har vi vendt blikket mod den skønne kulturhistoriske storby, Barcelona. Udover at være kendt for sit fodboldhold og evige solskin, har storbyen også en masse andet at byde på, heriblandt: mad, musik, kultur med mere. Barcelona er desuden den perfekte blanding mellem storby og badeferie. 

Det er som at træde ind på et kunstværk
Rikke Skouboe, Partner & Udviklingschef

UNIK KUNST I HVER LEJLIGHED

Udadtil har byen utrolig meget at byde på, men indadtil findes der lige så mange kulturskatte. Vi finder især lejlighedernes gulve både charmerende og betagende. 

“Det er som at træde ind på et kunstværk”. Det er sådan Rikke beskriver hendes oplevelse af at gå rundt i byens lejligheder. De håndlavede cementfliser er med sine mange mønstre og farver iøjnefaldende, og de tilfører lejlighederne et unikt udtryk. Gulvene har derfor været i fokus under Rikkes house-hunting, da de selvfølgelig skal være en del af ejernes kommende ferieboliger.

Her er nogle af de farverige cementfliser som fangede Rikkes opmærksomhed:

4 gulve i Barcelona 2 rettet 3 Barcelona

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt MyHomes magasinet