Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Lejlighed i den gamle bydel af Barcelona

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
Barcelona by bjerge La Rambla

Vi vælger lejligheden til MyHomes COMFORT i den gamle bydel af Barcelona

Barcelona har mange spændende kvarterer og bydele, og de varierer meget. Derfor skal man vælge den bydel, der passer bedst til ens behov. Det er dog nemt at bevæge sig rundt i byen til fods, og det er derfor meget oplagt at gå på opdagelse i de forskellige bydele, når man besøger byen.

Vi anskaffer lejlighed til ejerne i MyHomes COMFORT i den gamle bydel, i enten Barri Gòtic eller El Born. Lejligheden har 2 separate soveværelser og minimum 6 sovepladser. Fælles for de to områder er, at de rummer al den hygge og charme, som mange forbinder med Barcelona. De ligger begge i umiddelbar gåafstand til stranden Barceloneta og byder på et hav af gode restauranter, cafeer og spændende butikker.

BARRI GÒTIC

Barri Gòtic eller Gòtic i daglig tale, er den ældste bydel i Barcelona – og for mange fortsat en af de vigtigste. Gòtic munder i den ene ende ud i lystbådehavnen og havnefronten, og i den anden ende i Plaça de Catalunya med det kendte stormagasin El Corte Ingles. Uanset hvor man befinder sig i bydelen, er der en hyggelig restaurant lige om hjørnet.

I Gòtic er der et væld af seværdigheder, og de ligger tæt på hinanden. Der er rester af bygninger der daterer sig helt tilbage til Romertiden og mange velholdte huse fra middelalderen. Den udbredte gotiske arkitektur har naturligvis givet navn til kvarteret. 

EL BORN

Bydelen El Born minder på mange måder om Gòtic, da der i begge bydele er mange ældre bygninger og hyggelige små smalle gader. Faktisk mener mange at opdelingen mellem de to bydele er lidt kunstig, og i praksis adskilles de blot af den større gade Via Laietana.

Born er ligesom Gòtic rig på kulturhistorie. Picasso-museet ligger midt i bydelen, og førhen var Born et populært område for kunstnere, både med boliger og område at mødes i. Born bærer stadig præg af fortiden, og der er en helt karakteristisk, afslappet boheme-stemning mange steder med små hyggelige cafeer, pladser, gadeliv osv.

Vil du fordybe dig yderligere?

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe får du 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning.

Få tilsendt MyHomes magasinet