Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde
Provence, Frankrig
Provence luksusbolig Sydfrankrig

Forestil dig at bo i Provence

Provence, også kendt som Alpes-Côte d’Azur, har alt fra vinsmagning og middelhavsgastronomi til den kulturelle og historiske rigdom i en af Frankrigs smukkeste regioner.

Tilmeld dig informationsmøde 25. juli kl. 17.30

Malerisk idyl i Sydfrankrig

Provence i Sydfrankrig er en betagende region beliggende i den sydøstlige del af Frankrig grænsende op til Middelhavet mod syd. Regionen er kendt for sit solrige klima, sin vilde natur, fantastiske lys, smukke lavendelmarker, snoede bjergveje samt hyggelige vingårde og byer med charmerende arkitektur. Det stemningsfulde område byder både på bedårende provencalsk afslappethed i baglandet og et mondænt liv ved kysten.

Provence er også berømt for sin mad og vin, herunder retter som ratatouille og bouillabaisse samt vine som Côtes de Provence rosé. Regionen har en rig kulturarv og har været inspirationen for mange berømte kunstnere, herunder Vincent Van Gogh og Paul Cézanne. Provence har en blanding af gammel og moderne arkitektur, der afspejler dens rige historie og kultur.

 

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo i Provence? Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning

Hvad Provence har at byde på

Betagende natur

Gastronomi i verdensklasse

Historie og kultur

Ægte provencalsk atmosfære

Mange skønne soltimer

“Ønsker du også at føle dig hjemme i Provence?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes