Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Lejligheden i Megève står klar

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketing- & kommunikationskoordinator
natur bolig bjerge

KIG INDENFOR I DEN NYESTE MYHOMES BLOG – MH01 LEJLIGHEDEN I MEGÈVE

Omkranset af De franske Alper i det sydøstlige Frankrig ligger Megève. Og midt i Megève ligger MH01’s nye lejlighed. Et sortmalet chalet fra 70’erne på ca. 66 m2. 

Efter 3 måneders gennemgribende og nænsom renovering har vi brugt de seneste uger på, at indrette lejligheden og skabe et lækkert hjem til de 29 ejere i Comfort puljen. Vi er i al beskedenhed ret stolte over, at kunne videregive nøglerne til ejerne af denne perle.

Den lille charmerende by er først og fremmest kendt for sine skisportesfaciliteter, men har ligeså meget, hvis ikke mere, at byde på om sommeren. For eksempel kan du nyde et glas kølig rosé og nogle lækre sommerfrugter på din egen altan efter en cykeltur eller vandretur i bjergene. 

Indretningen af lejligheden afspejler området gennem de rå materialer. Vi befinder os i en alpehytte og det skal føles sådan. Derfor har vi bl.a. med genbrugstræ fremhævet stedets eksklusivitet og særkende i såkaldt “Modern Mountain Style”.

Lejligheden er i to plan og indeholder to hyggelige soveværelser. Der er desuden plads til opredning til yderligere to personer, så der er rum til både familie og venner. 

Entré med plads til både store og mindre jakker – og selvfølgelig med støvlevarmere.

To separate badeværelser i samme lækre stil. 

Megève er kendt for sine gourmet restauranter. Men ind imellem kan det være rart med et hjemmelavet hyggeligt måltid, og det er der rig mulighed for at lave i det funktionelle køkken med det rå træ-look.

Og selvfølgelig er der også tilknyttet en pool til ejendommen. 

Vi glæder os til at høre om alle de spændende ferier, vi har skabt rammerne for med lejligheden i Megève.

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme i Europa?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes