Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes-boliger – finansiering og investering

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Piemonte villa feriebolig pool

Vi bliver jævnligt spurgt om mulighederne for at finansiere købet af MyHomes-andele. Og selvom vi ikke er finansieringseksperter, og dermed kan rådgive ift. den enkeltes økonomi, har vi gode kontakter, som gerne tager en snak om mulighederne for at låne til købet af en andel. Vi er altid klar til en snak om mulighederne, hvor vi kan henvise og fortælle om erfaringerne.

Kontakt os gerne på tlf. 5353 7860, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Økonomisk overblik

Vi har udarbejdet materiale, som forklarer økonomien helt enkelt og transparent for hver pulje. I prospektet fremgår den kontantsum, der skal investeres fra starten, og hvilken fast udgift, som skal betales hver måned. Det vil sige, at enhver kan gå i banken eller til revisoren med prospektet i hånden, og ud fra det få rådgivning i forhold til privatøkonomien i et MyHomes-køb.

En af de økonomiske fordele, der er ved at investere i MyHomes-boliger, handler om spredning af risikoen. Ikke alene er man flere om at bære den initiale investering, de løbende udgifter og vedligeholdelsen, men fordi investeringen i boligerne foregår i forskellige lande, vil eventuelle ændringer eller udfordringer i ét lands ejendomsmarked få mindre indflydelse på puljen af boliger. Boligerne købes desuden kontant, og hver ejer indbetaler et depositum svarende til 12 måneders fællesudgifter. Eftersom vi har et godt og erfarent blik for boligers potentiale, overdrager vi nøglerne med en umiddelbar værdistigning fra første dag, boligen tages i brug. Den umiddelbare værdistigning er historisk set blevet fulgt af et længevarende tilvækst i takt med markedsudviklingen. Den er i de seneste år kun gået én vej – og det er opad – i særdeleshed på de særligt attraktive lokationer, vi vælger.

Markant afkast af investeringen

Køber man sig ind i en ny pulje, er der mulighed for at nyde fem luksusboliger i Europa, samtidig med, at man som sagt øger værdien af investeringen. De eksisterende puljers andele er altid attraktive i et potentielt gensalg, fordi en kommende ejer på stedet kan se og opleve, hvad man køber, og hurtigt tage boligerne i brug.

Ejerne, der hidtil har solgt deres MyHomes-andele, har opnået et gennemsnitligt afkast på hele 45%, hvilket svarer til et afkast på over 20% p.a. – EFTER SKAT.

Selvom det er en god forretning at sælge sin andel, beholder langt de fleste deres andele, da de har stor glæde af boligerne og den bekvemme måde at eje luksusboliger i Europa på.

Har du spørgsmål til finansiering og investering i MyHomes-boliger, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om jeres behov, og hvad der findes af muligheder

Kontakt Finn Christensen på tlf.: +45 53 53 78 60 eller e-mail: fc@myhomes.dk