Hør mere om MyHomes

Tillykke med de 60 år!

Lene Pind, Kommunikationschef
Finn Christensen fødselsdag 60 år reception

Vores direktør, Finn Christensen, fylder 60 år den 25. marts, og det skal markeres med en fødselsdagsreception torsdag den 30. marts fra kl. 14.00-17.30 på MyHomes’ kontor i Bredgade, København. Venner og forretningsforbindelser er meget velkomne til at kigge forbi og medvirke til at gøre dagen speciel.

Finn har en spændende karriere og historie bag sig, før han besluttede at sætte alt ind på at skabe sit drømmeprojekt, MyHomes, som i dag er en virksomhed med ca. 20 medarbejdere og 350 ejere af luksuriøse ferieboliger.

FORLOD TOPJOB TIL FORDEL FOR DRØMMEN

Som 46-årig tog Finn Christensen en drastisk beslutning om at sige farvel til drømmejobbet som direktør for kommunikation og marketing hos IBM og forfølge en årelange drøm om at bygge en virksomhed fra bunden.

Finn startede sin karriere i finansverdenen, som Assistent Treasurer i Shell i 1988. Da Shell i 1990 imidlertid tilbød ham et spændende karriereforløb, som indebar et spring til marketing og salg, var han ikke sen til at beslutte sig. Herfra har han udviklet et talent for forretnings- og konceptudvikling og i særdeleshed kommunikation med andre mennesker.

KARRIERE I UDLANDET

Det internationale element har været en fast ingrediens i Finns liv, siden han begyndte karrieren hos Shell, og flere års ophold i både London og Zürich har givet ham en forkærlighed for andre kulturer og sprog.

Den interesse har været Finns ledsager hele vejen, og da han i 2010 besluttede at forlade topposten i IBM for at blive iværksætter, var det med et ønske om at sætte sit eget aftryk med en virksomhed, hvor han kunne forfølge sine egne drømme og gøre en forskel for andre.

Behovet for at lykkes med det nye overskyggede behovet for sikkerhed, og fordi Finn ikke ”flygtede fra noget”, var hans afsæt stærkt og med 100% opbakning fra familien.

”Jeg har altid haft en iværksætter i mig. Som helt ung importerede og solgte jeg f.eks. spansk Cava. Jeg har altid haft en ubændig tro på, at det ville lykkes”, udtaler Finn.

FRA START-UP TIL ETABLERET VIRKSOMHED

Finn er i dag administrerende direktør og stifter af deleboligkonceptet MyHomes med hovedsæde i Bredgade i København. Ambitionen har begyndelsen været at give flere mulighed for at opleve luksusferier fra egne boliger i Europa. MyHomes er på få år vokset fra at være en start-up til at være en veletableret virksomhed, som nu har rundet 350 ejerfamilier og 20 engagerede ansatte, som i Finns optik alle er årsagen til, at MyHomes så hurtigt er blevet en succes.

”Vi har en høj grad af ansvarsallokering i organisationen. Alle medarbejdere er sådan set ledere på hvert deres område. Jeg dikterer ikke, hvad der skal ske. Den enkelte tager ansvar”.

LEDER MED HJERTET

Den måde Finn er leder på i dag, er anderledes end, da han bestred lederposter i de store internationale virksomheder. I dag følger Finn mere sin mavefornemmelse, og ikke er bange for at tale om følelser.

”I min karriere i Shell, Mærsk og IBM er jeg sikker på, at jeg har ledet mere med hjernen end hjertet. I dag leder jeg med hjertet og mavefornemmelsen”.

Intuition er meget oppe i tiden, men det kan være en svær størrelse at håndtere. For Finn ligger det dog lige til højrebenet, da han er tro mod sin egen filosofi og stoler på sin mavefornemmelse. Det gælder også, når der skal rekrutteret nye medarbejdere. Tidligere var det rollemodeller, forventninger, roller og idealer, som der blev taget afsæt i. Det betyder ikke noget for Finn i dag. Nu kigger han på, hvem personen er, og hvordan vedkommende vil passe ind i organisationen, og har talentet til at kunne udvikle sig.

AMBITION OG PASSION FORENES

For Finn har det fra starten været tanken at bygge et koncept, som er enkelt og opfylder vores behov for at rejse og tilbringe tid med familie og venner. Det er en af Finns kæpheste – at gøre tingene simple, forståelige og overskuelige. Ved at sammensætte puljer til forskellige behov og håndtere alt det praktiske for ejerne i forhold til at handle boligerne, renovere, indrette og håndtere vedligehold og drift, opnår ejerne en frihed til at slappe af og nyde livet.

Finn er selv en vaskeægte livsnyder, som går op i mad og vin samt kunst og kultur. Især kunsten fylder meget i Finns liv, og derfor er han også stolt af, at MyHomes har indgået et nyt samarbejde med det store danske galleri Martin Asbæk Gallery, som går ud på, at udvalgte kunstværker i en periode blive hængt op i boligerne i Europa, så ejerne og deres gæster kan nyde kunsten.

Den runde fødselsdag skal Finn, ikke overraskende, fejre i Sydeuropa sammen med sin familie, og torsdag den 30. marts bliver han fejret af teamet på kontoret Bredgade, hvor der blandt andet bliver afholdt en reception for venner og forretningsforbindelser.