Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Første Premium bolig i De franske Alper

Caroline Brink marketingkoordinator
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
altan terrasse feriebolig megeve

I august måned sidste år identificerede vi MH02 Premiums bolig i De franske Alper. En hyggelig, klassisk chalet-lejlighed midt i storslået natur med majestætiske bjerge og i gåafstand til centrum af Megève samt tæt på flere skilifte. Hvad enten ejerne i MH02 Premium er til vandreture, elsker at stå på ski, nyde livet med shopping eller besøge byens mange restauranter, er beliggenheden helt i top.

Forvandling af klassisk chalet-lejlighed

Inden ejerne kunne nyde chalet-lejligheden og den fantastiske beliggenheds, skulle den have en kærlig hånd. Og det må man sige, at den har fået. Den 115m2 store lejlighed har gennemgået en total istandsættelse og styling, for at leve op til vores høje standarder i forhold til kvalitet, funktionalitet og lækkerhed. Den er nu forvandlet til en eksklusiv lejlighed, som byder på tre rummelige soveværelser, der alle har en suite badeværelser, samt et stort køkken alrum og to skønne terrasser, hvorfra den betagende natur kan opleves i første parket. Se billeder af herligheden herunder.

Tankerne bag indretningen

“Indretningen er skabt med udgangspunkt i hjemlige hygge, lækkerhed, overraskende detaljer og funktionalitet, helt i tråd med MyHomes konceptet.” Læs om indretningen af boligen