Hør mere om MyHomes

Første Quantus bolig

Emma Kristensen Kommunikationskoordinator
Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
image/svg+xml

Træd indenfor i den første Quantus bolig; en pragtfuld penthouselejlighed med panoramaudsigt over Villefranche-bugten. Ejerfamilierne i MH06 Quantus har netop taget den eksklusive bolig i brug og kan desuden se frem til yderligere tre luksusboliger i Megève, Marbella og Piemonte, der alle er udvalgt til foreningen.

En lejlighed af særlig kaliber 

Den 120 m2 store lejlighed er beliggende på 4. sal og har således et fremragende udsyn over den gamle bydel og lystbådehavnen, som hurtigt kan nås til fods. Gennem de store vinduespartier mødes du af det funklende azurblå Middelhav fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Udsynet fortsætter fra den eksklusive sydøstvendte terrasse, der er indrettet med loungeområde og spiseplads, hvor venner og familie kan samles året rundt.

Lejligheden har to rummelige soveværelser samt et master bedroom med egen altan og en suite badeværelse. Derudover er der to badeværelser, der ligesom resten af lejligheden, er tototalrenoverede med moderne løsninger og lækre materialer. Opholdsrummet inviterer til afslapning i de bløde lænestole, middage rundt om spisebordet og kulinariske glæder i det indbydende køkken. Det store rum er åbent med et varm lysindfald, som kan nydes fra alle hjørner.

Villefranche-sur-Mer feriebolig stue udsigt

Alt, hvad hjertet begærer

Ejendommen, hvori boligen er beliggende, er flot og vedligeholdt med en stor fælles pool og charmerende have, der er trukket lidt tilbage. Ejerfamilierne har desuden nem adgang til smukke naturområder, by og strand

Den skønne bolig indbyder til selvforkælelse og indeholder alt, hvad hjertet begærer som fx træningsudstyr, lækre køkkenmaskiner og lækkert interiør. Som altid har indretningen været igennem en minutiøs planlægning, så boligen er udstyret som et hjem, og ejerne ikke vil mangle noget. Lejligheden er således luksuriøst indrettet med stilrene overflader i farvenuancer, der låner fra den charmerende havneby og de romantiske strande. Interiøret består af kvalitetsmøbler og -design, krydret med æstetiske detaljer og kunst.

Se billeder af boligen herunder.

“Ønsker du at blive klogere på dine muligheder med MyHomes?”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne puljer