Hør mere om MyHomes

Forskellen på Comfort og Premium

Sara Matras service- og supportansvarlig
Sara Matras, MyHomes rådgiver
landsby ø eksotisk

Hos MyHomes tilbyder vi forskellige puljetyper, der varierer i antallet af boliger, kvadratmeter til rådighed, antal ejere, der samles om investeringen, og hvilke lande, vi investerer i for ejerne. Du kan vælge mellem puljerne; Comfort, Premium, Quantus og Terrain. Og i denne artikel stiller vi skarpt på forskellen mellem MH08 Comfort og MH05 Premium, som begge er åbne for tegning.

PRISFORSKELLEN

I Comfort puljen investerer vi i fem ferieboliger til en værdi af 34 mio. kr. Det kostede 1.150.000 kr. at købe sig ind i fase 1 af MH08 Comfort, og prisen for fase 2 er 1.200.000 kr. De månedlige fællesudgifter, der bl.a. går til forsikringer, løbende vedligehold og administration, er 2.600 kr.

I Premium puljen investerer vi også i fem ferieboliger, men her har de en værdi af 50 mio. kr. Det betyder, at i gennemsnit bliver købt boliger for 10 mio. kr. Det koster 1.700.000 kr. at købe sig ind i fase 1 af MH05 Premium, og fællesudgifterne er på 3.150 kr. om måneden.

BELIGGENHED OG BOLIGSTØRRELSE 

I MH08 Comfort bliver du medejer af ferieboliger i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Mallorca. I ferieboligerne er der sovepladser til minimum 6 i lejlighederne og minimum 8 i huset. Comfort puljen er derfor, som udgangspunkt, velegnet til singler eller par, der ønsker at anvende boligerne selv eller sammen med den nærmeste familie eller de tætteste venner.

I MH05 Premium bliver du medejer af ferieboliger i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Marbella. I ferieboligerne er der sovepladser til minimum 8 i lejlighederne og minimum 10 i husene. Premium puljen er derfor mest velegnet til familier, der ønsker plads til større armbevægelser og en mere markant investering i fast ejendom.

“Vil du vide mere om vores Comfort og Premium puljer?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Deltag i vores infomøde