Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Franskmændene har talt: Megève er i top

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketingkoordinator
smuk kontrast sne eng

Den anerkendte franske avis, Le Figaro, er i kølevandet på pandemien udkommet med en liste over franskmændenes 15 mest fortrukne ferieboliglokationer indenfor egne landegrænser. Listen er udarbejdet ud fra en række kriterier, som franskmændene vægter højt. De omfatter bl.a. antallet af solskinstimer, beliggenhed til golfbaner eller skiløjpe, butikker, sportsaktiviteter og grønne områder. Hele artiklen kan læses her.

MEGÈVE INDTAGER ANDENPLADSEN

På listen finder man primært lokationer beliggende tæt på Middelhavet. Dog har to skidestinationer fundet vej ind på listen, og en af dem er Megève, som bekendt er en af vores foretrukne lokationer, når vi sammensætter vores puljer. Megève har fået en velfortjent andenplads på listen, og det bevidner, det vi allerede ved: Den eksklusiv bjergby i De franske Alper er eftertragtet og elsket af franskmændene.

Den store interesse i Megève har resulteret i en stigning af antallet af ferieboliger på 4% siden 2017. Dette gør sig til gengæld ikke gældende på de øvrige lokationer i top fire, hvor antallet af ferieboliger er aftagende.

FRANSKMÆNDENES FORTRUKNE FERIEBOLIGLOKATIONER

Kilde: Le Figaro

 1. Saint-Tropez
 2. Megève
 3. Ramatuelle
 4. Grimaud
 5. Saint-Jean-Cap-Ferrat
 6. Gordes
 7. Gassin
 8. Eygalières
 9. Théoule-sur-mer
 10. Deauville
 11. La Croix-Valmer
 12. Villefranche-sur-Mer
 13. Combloux
 14. Èze
 15. La Garde-Freinet

EN AKTIV FERIE I NATURRIGE OG ROLIGE OMGIVELSER

Megèves flotte placering på listen bunder, ifølge Le Figaro, i områdets fredelige og familievenlige rammer, Mont Blancs tiltrækning og den rene bjergluft. Derudover lever Megève op til flere af de kriterier, som franskmændene søger. Byen er som bekendt omgivet af betagende natur og placeret ideelt i forhold til skiløjpen, som om sommeren danner ruter for vandrestier, og golfbaner. Alt i alt indbyder Megève til en aktiv ferie i naturrige og rolige omgivelser – hele året.

VILLEFRANCHE ER OGSÅ PÅ LISTEN

Lader man blikket falde længere ned på listen, finder man Villefranche-sur-Mer. På en 12. plads har perlen ved det azurblå Middelhav fået sat sit navn. Smukt beliggende på Côte d’Azur og med en klassisk fransk autenticitet, som man ikke kan andet end blive forelsket i. Den hyggelige by ligger helt ud til Middelhavet, og emmer af sydfransk elegance, bedårende og afslappet provencalsk stemning.

Som MyHomes ejer får du både en luksusbolig i Megève og Villefranche-sur-Mer, samt tre andre skønne steder i Europa. Deltag i vores online informationsmøde og hør mere.

“Deltag i vores online informationsmøde, og hør hvordan du bliver ejer af fem luksusboliger i Europa

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Tilmeld dig mødet