Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Fuldt hus i Skanderborg

Lene Pind, Kommunikationschef
kulturhuset skanderborg myhomes informationsmøde

Vi er begejstrede over den store interesse, der mødte os i går, onsdag den 20. april, da vi for første gang i lang tid afholdt fysisk informationsmøde om MyHomes konceptet.

I skønne omgivelser i Skanderborg Kulturhus var alle pladserne til vores informationsmøde besat, og deltagerne havde forberedt sig godt hjemmefra. Der var således mange uddybende spørgsmål til det at være ejer af MyHomes boliger, og det store engagement gav en fantastisk stemning.

De fremmødte kom fra flere steder i Jylland, og mange havde allerede deltaget i et af vores online informationsmøder, hentet materiale eller talt med en af vores rådgivere. Det var stort at opleve, at så mange allerede kendte konceptet, og havde gjort sig tanker om det at blive ejere i vores koncept.

Kompromisløs luksus for fornuftige penge

På mødet præsenterede Finn Christensen, direktør og stifter af MyHomes, konceptet og de mange fordele, der er ved at gå sammen om at købe og eje boliger i fællesskab. Den økonomiske fordel er åbenlys, men det giver også rigtig god mening at overlade hele den praktiske del til professionelle, som er eksperter i købsprocessen, renoveringen og indretningen af boligerne – og ikke mindst administrationen, når boligerne er sat i drift. Og så er der selvfølgelig variationen i ferier, som et ejerskab indebærer.

Vores udviklingschef Rikke Skouboe fortalte om, hvordan hun og hendes team arbejder med at finde de helt rigtige boliger eller projekter, som de kan forvandle til unikke MyHomes hjem. Kompromisløshed er et af nøgleordene for Rikke og hendes team – forstået på den måde, at de aldrig går på kompromis med de valgte boliger, lokationerne eller detaljerne.

Det føles bare helt rigtigt

Som altid på vores informationsmøder, havde vi inviteret en ejerfamilie med, der kunne give deres version af, hvordan de oplever MyHomes og ikke mindst det at være ejer af MyHomes boliger.

Vi havde denne gang fornøjelsen af at have besøg af en lokal MyHomes ejer, nemlig Thorkild Videbæk, der bor i Skanderborg.

Thorkild og hans familie har været med i MyHomes siden 2018, og han fortalte gladeligt om, hvor lækkert og bekvemt det er at eje boliger på delebasis.

 

“Jeg er vildt begejstret for konceptet. Det er det helt rigtige for os, og så er det også i tidens ånd, at man er flere ejere om at deles om boligerne. Så kan man være fem steder i stedet for at være ‘tvunget’ til at komme i en bolig hvert år.”

 

Noget af det, Thorkild fremhævede, er den tryghed, man har som MyHomes ejer. Han sætter stor pris på den gode dialog, der altid er med MyHomes teamet.

 

“Tingene fungerer. Det er professionelle folk, vi har med at gøre i MyHomes, de er meget lydhøre og løsningsorienterede. Systemerne fungerer – alt er gennemprøvet, og vi bliver hjulpet, når der er behov for det.”

 

Thorkild har tidligere været ejer i en anden af vores foreninger, men valgte at sælge for at skifte til den nuværende Comfort-forening. På mødet fortalte han også, hvor nemt det er, hvis man ønsker at sælge sin andel og købe en ny.

Vi takker alle for den aktive deltagelse og for bekræfte os i, at det føles rigtig godt at mødes i virkeligheden efter en lang periode med udelukkende online arrangementer.

Næste event søndag den 24. april

Allerede på søndag afholder vi det næste event, hvor du kan møde os og høre mere om MyHomes konceptet, og hvad man får som ejer. Her åbner vi dørene til vores egen ‘bolig’ i Bredgade, hvor du kan høre mere om den særlige Quantus pulje.

Tilmeld mig eventet
Kontor bredgade Living in Europe