Deltag i online infomøde

Onsdag d. 3. marts 2021

Kl. 17:30–19.30

Tilmeld dig

Gensalg af andel på rekordtid

Finn Christensen, adm. direktør & stifter

Det er til enhver tid muligt at sælge sin andel igen, hvis man ønsker det. Man kan enten selv finde en køber, eller lade os hjælpe med processen. Vi har netop hjulpet en ejer i MH01 Comfort med at sælge sin andel, og salget skete på rekordtid, til stor glæde for sælger. Det tog under en uge at finde en køber, der nu bliver den heldige ejer af fem ferieboliger i Piemonte, Villefranche, Barcelona, Megève og Hornbæk.

Sælger købte oprindeligt sin andel for 875.000 kr. i 2018, og den blev i februar 2021 handlet til 1.350.000 kr. Det er en forretning på ca. 15% pr. år efter skat, når omkostninger ved salget er fratrukket. Investeringen har derfor givet et fint afkast – ikke kun i livskvalitet og ferieoplevelser, men også i kroner og ører.

Andelen blev solgt, da sælger ønskede at opgradere. De er derfor trådt ind i MH05 Premium, som lige nu er åben for tegning. I Premium går vi et niveau op i forhold til Comfort. Både hvad angår størrelse og pris. Og i denne Premium pulje får man ferieboliger i Piemonte, Villefranche, Barcelona, Megève og Marbella. Sælger skifter dermed bl.a. et sommerhus i Hornbæk ud med en poolvilla i Marbella og får samtidig plads til større armbevægelser.

“Drømmer du også om at blive en del af MH05 Premium?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs mere om MH05 Premium