Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Eksklusivt event i Dragør Golfklub

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
MyHomes Golfevent

Omkring 100 forventningsfulde deltagere var fredag den 25. august mødt op i Dragør Golfklub for at deltage i MyHomes’ eksklusive golfevent for ejere og interesserede. I naturskønne omgivelser bød dagen på intenst spil, konkurrencer, lækker mad og flotte præmier. 

Som hovedsponsor for Dragør Golfklub er det netop spændende arrangementer som dette, vi har set frem til at invitere golfentusiastiske ejere og MyHomes nysgerrige til. Vi ved, at golf er en elsket sportsgren for mange af vores ejere, og vi er glade for at kunne forene deres interesse for sporten med networking og gode snakke om MyHomes konceptet.

DAGENS PROGRAM

Dagen startede tidligt med morgenmadsbuffet i klubben og velkomst ved adm. direktør og stifter, Finn Christensen. Ivrige efter at starte spillet, blev deltagerne præsenteret for banerne. De “øvede” spillede 18 huller greensome i to-mandshold, mens “rookies” blev introduceret til sving og regler af en golftræner, hvorefter spillet begyndte på den kortere par-3 bane. Med en let overskyet himmel, solglimt og en frisk brise egnede vejret sig perfekt til dagens program.

STOR PASSION BLANDT SPILLERNE

Under spillet blev de dedikerede deltagere forsynet med forfriskninger på banerne, og trods et meget koncentreret spil, var vi så heldige at få lidt ord med på vejen.

“Jeg synes, at det er et superflot arrangement, fordi man møder en masse spændende mennesker og samtidig spiller en afslappende sport. Golf er for mig meget meditativt, og det er rart at gå her i de grønne omgivelser.

Golf er desuden en god sport, fordi alle kan spille med, uanset hvor god man er. Det kan selvfølgelig være et svært spil, fordi det er teknisk betonet – man går og hyggesnakker, og så lige pludselig skal man være fokuseret.

Jeg synes, at MyHomes er et genialt koncept. Det giver muligheden for at kombinere forskellige ferieformer i stedet for at have et fast sommerhus, som skal passes.”

Dette fortæller Erik, der har spillet golf i 10 år og var blandt de “øvede” til eventet. Humøret var ligeledes højt på par-3 banen, hvor holdene var fokuserede på spillet og heppede på hinanden. Birgit fortæller om hendes oplevelse af golf og MyHomes konceptet:

“Vi er tre nybegyndere, der spiller sammen. Jeg synes, at det er en sjov måde at snuse til en ny sportsgren på.

Min søster er ejer i en MyHomes forening, og jeg synes, at konceptet holder fuldstændig. Det er en optimering af ens investering. Samtidig skal man ikke tænke på vedligehold og at slå græs til forskel fra et sommerhus.”

EN REN FORNØJELSE

Efter spillet blev der serveret lækker frokost, hvor snakken gik blandt alle deltagere. Der blev snakket om MyHomes, banerne og konkurrencen, og der blev afholdt en quiz om MyHomes konceptet og boligerne. Afslutningsvist var der præmieoverrækkelse, hvor dagens bedste spillere blev kåret, og der blev trukket lod blandt deltagerne i quizzen. Ovenover ses bare nogle af de heldige vindere, der blev glade for deres præmier.

Det var en fornøjelse at være vidne til så mange sjove og koncentrerede stunder hos de fremmødte. Stemningen var fantastisk, og vi ser frem til at organisere lignende events for vores golfentusiastiske ejere og MyHomes interesserede.