Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 2. marts

Tilmeld dig informationsmøde

En investering i golfsporten

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, adm. direktør & stifter
golf

I MyHomes har vi indgået en sponsoraftale med Dragør Golfklub med det formål at støtte klubben og skabe en masse gode oplevelser for medlemmerne.

GOLF SOM FÆLLESINTERESSE
Det var oplagt for os at støtte op om golfsporten i Danmark, idet det er en interesse, vi deler med flere af vores MyHomes ejere. Vores ejere foretrækker gerne aktive ferier, og her er en af de foretrukne sportsgrene, golf. Da vi ved, at det er en elsket sportsgren, har vi også gjort det nemt for ejerne at kunne dyrke deres spil, når de opholder sig i deres MyHomes boliger. Om de er i Marbella, Villefranche eller Megève, er der en golfbane, der er værd at besøge, tæt på. Du kan her læse, hvilke golfbaner der er at finde på nogle af de lokationer, vi har udvalgt til vores foreninger.

Vi har knyttet en relation til netop Dragør Golfklub, da den kommer tættest på at være vores lokale klub, og så består medlemmerne blandt andet af MyHomes ejere.

Med vores sponsorat ser vi nu frem til at tage del i at udvikle et givende klubliv for medlemmerne i Dragør Golfklub.

Kom til informationsmøde

Er du nysgerrig på at høre, hvordan du bliver ejer af luksusboliger i Europa, hvorfra du kan spille golf? Så deltag i vores næste online informationsmøde. Her gennemgår vi konceptet, puljerne, lokationerne og bookingsystemet, og du får mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Tilmeld dig mødet