Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

En investering i golfsporten

Emma Kristensen, kommunikationskoordinator
golf

I 2021 indgik MyHomes en sponsoraftale med Dragør Golfklub med det formål at støtte klubben og skabe gode oplevelser for medlemmerne. Vi har nu taget aftalen til næste niveau og er blevet hovedsponsor for golfklubben. Dermed har vi mulighed for at afholde flere spændende events for ejere og MyHomes interesserede i de inspirerende omgivelser.

GOLF SOM FÆLLESINTERESSE
Det er oplagt for os at støtte op om golfsporten i Danmark, idet det er en interesse, vi deler med flere af vores MyHomes ejere. Rigtig mange MyHomes ejere foretrækker aktive ferier, og her er en af de foretrukne sportsgrene, golf. Da vi ved, at det er en elsket sportsgren, har vi også gjort det nemt for ejerne at kunne dyrke deres spil, når de opholder sig i deres MyHomes boliger, og kan derfor nå adskillige golfbaner indenfor en time i bil fra de forskellige lokationer.

DEN LOKALE KLUB

Vi har knyttet en relation til netop Dragør Golfklub, da den kommer tættest på at være vores lokale klub. Det ønsker vi især at gøre brug af, når vi afholder events for MyHomes interesserede, vores ejere eller internt i virksomheden.

Dragør Golfklub befinder sig i smukke omgivelser, der udover golfspil, danner rammerne for inspirerende møder med klubbens gode faciliteter. Det oplevede MyHomes teamet sidste sommer, da en dag med den udfordrende sportsgren blev kombineret med en vigtig grøn agenda. Samarbejdet med Dragør Golfklub gav os således mulighed for at mødes i inspirerende omgivelser, der gavnede sparring og idégenerering.

Finn Christensen myhomes

Med vores sponsorat ser vi nu frem til at slå et slag for sporten og tage del i at udvikle et givende klubliv for medlemmerne i Dragør Golfklub. Dertil glæder vi os til at invitere interesserede til events og informationsmøder i klubbens grønne miljø.

 – Finn Christensen, adm. direktør & stifter

Ønsker du at høre mere om MyHomes?

Tilmeld dig vores infomøde