Hør mere om MyHomes

En ny puljetype – helt på månen

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør og Stifter
Månen

Hos MyHomes elsker vi at gå efter det lidt ekstraordinære. Det er derfor en fornøjelse at kunne lancere en helt ny puljetype – lidt ud over det sædvanlige.

ET ALSIDIGT OG EVENTYRLIGT FERIELIV

Vi har indgået et samarbejde med en verdenskendt arkitekt om at kunne bygge og tilbyde den ægte version af “fremtidens” ferieboliger. De bliver samlet i en helt ny pulje, som vi kalder Luna. Puljen henvender sig til dem, der befinder sig bedst i de højere luftlag og som har drømme, der rækker ud over luksusboliger i Europa.

I MyHomes Luna bliver du ejer af fem fremtidssikrede boliger på de mest attraktive beliggenheder. Ud over klassikerne Piemonte, Megève og Villefranche, er det Hornbæk og sidst men ikke mindst solsiden på Månen. Ja, du læste rigtigt. Vi har efter et langt forberedende arbejde udforsket mulighederne for at bygge boliger på Månen, og kan nu løfte sløret for dette spændende projekt.

Som altid, når vi renoverer og indretter boliger, tager vi udgangspunkt i kulturen og stemningen i det omkringliggende, og sørger for at afspejle områdets stemning, stil og autenticitet i boligerne. Det skal selvfølgelig også gælde vores nye fjerntliggende lokation. Derfor har arkitekten arbejdet på at konstruere boligen af månegrus, og vi lover som altid kvalitet og lækkerhed samt funktionalitet, der helt igennem lever op til MyHomes standarderne.

De nøje udvalgte lokationer danner rammen om et særdeles alsidigt og eventyrligt ferieliv med familie og venner i op til 20 uger årligt (sæt lidt ekstra tid af i kalenderen til selve rejsen, og book gerne i god tid).

Vi glæder os til at fortælle meget mere om nyskabelsen.

Rigtig god Påske og 1. april

Hjem på månen

Hør mere om MyHomes

Er du nysgerrig på at høre, hvad livet har at byde på som ejerfamilie. Så deltag på vores kommende informationsmøde. Det bliver afholdt online, hvor vi gennemgår konceptet, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Deltag i online informationsmøde