Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Hør om Mikael og hans familie

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketing- & kommunikationskoordinator
Mikael og Marlene medejere i MyHomes

HØR OM MIKAEL OG HANS FAMILIES FERIE I TO AF DERES MYHOMES BOLIGER 

Mikael og hans familie fik på deres ferie afkræftet en påstand; franskmænd er ikke arrogante. I hvert fald ikke franskmændene i Villefranche-sur-Mer. ”Vi er kun blevet mødt med venlighed over hele linjen”, fortæller Mikael som er medejer i MH01 Comfort.

EN UGE I VILLEFRANCHE-SUR-MER
Sidste sommer havde Mikael og familien to ugers ferie i to af deres MyHomes boliger, og her blev en af ugerne brugt i deres lejlighed i Villefranche. ”Det er en virkelig fed lejlighed med en fantastisk udsigt”, siger Mikael, som har været stor fan af den tilhørende pool til ejendommen. ”Vi har taget en dukkert hver aften”, fortæller han og fortsætter, ”mon ikke det også bliver til en tur i vandet i aften”.

Mens solen bager, nyder de stranden og den lækre mad som Sydfrankrig har at byde på. Mikael beskriver området som værende levende og fyldt med aktiviteter – så det var deres skema også. Ugens aktiviteter bestod blandt andet af en tur på jetski, en smuk cykeltur i Alperne og en familietur til Antibes.

EN KOMBINERET FERIE 
Ugen forinden tilbragte Mikael og familie ferien i Piemonte, som kun ligger to en halv times kørsel fra lejligheden i Sydfrankrig. Mikael beskrev det som en hel anden type ferie i forhold til deres uge ved Middelhavet i Villefranche.

”Piemonte var roligt, fredeligt og idyllisk. Der slappede vi helt af”, fortæller Mikael. Dog blev ferien ikke udelukkende brugt på solstolene. Familien tog på vinsmagningsture hos de lokale vingårde og benyttede sig endvidere af husets fire lækre mountainbikes.

”Ferierne er meget forskellige”, vurderer Mikael, ”men en ting har de til fælles: begge boliger er virkelig fede, og områderne har meget at byde på”. For ham selv, hans kone og to sønner, er en sådan kombineret ferie fantastisk, og han anbefaler det varmt. ”14 dage ét sted er for meget. Men en uge hér og en uge dér er helt perfekt”, fortæller Mikael til slut.

“Find den perfekte pulje til dig og din familie”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se alle vores puljer