Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Eksklusivt Quantus arrangement

Lørdag den 13. november inviterer MyHomes dig og din nærmeste til en eftermiddag med masser af inspiration og passion. Arrangementet afholdes hos UR – Contemporary Art & Interior på Amager fra kl. 15:00 til 17:30, hvorefter vi byder på norditaliensk vin og spansk tapas.

Tilmeld dig arrangementet
image/svg+xml

Ordet Quantus betyder “af en særlig størrelse”. Navnet er passende, da foreningen adskiller sig fra vores øvrige foreninger, Comfort og Premium, på flere parametre. Kort fortalt, er Quantus vores mest eksklusive forening og af en helt særlig karakter, som fortjener sit helt eget arrangement.

Derfor afholder vi dette eksklusive Quantus arrangement for dig og ligesindede, der drømmer om at nyde Sydeuropas charme, sol, gastronomi og meget mere fra egne boliger. Som noget helt særligt krydrer vi arrangementet med passionerede gæster og afholder arrangementet i inspirerende omgivelser.

EN EFTERMIDDAG PROPFYLDT MED PASSION 

Arrangementets tema er PASSION – en passion for det vi laver. Hos MyHomes lever og ånder vi for at levere detaljerige og lækre boliger til forventningsfulde ejerfamilier. Quantus foreningen er niveauet over alt det, som vi hidtil har skabt til ejerfamilierne i MyHomes. Til dette Quantus arrangement vil vi derfor dele den entusiasme og passion vi lægger i den eksklusive Quantus forening, hvor luksus, frihed og bekvemmelighed er i fokus.

Lad dig samtidig inspirere af UR – Contemporary Art & Interiors omgivelser, hvor du får mulighed for at opleve værker af høj klasse med navne som Michael Kvium, Minjung Kim, A Kassen og samtidig nyde indretningsmæssige nyklassikere som f.eks. Overgaard og Dyrman, Anour og Eikund. Adressen er: Amager Strandvej 110A, 2300 Kbh S.

Amager Strandvej 110A
UR Contemporary Art & Interior showroom
UR Contemporary Art & Interior showroom

DAGENS PROGRAM

15:00 Finn Christensen, adm. direktør & stifter af MyHomes, byder velkommen, og der serveres en kop kaffe. Med sin passion for rejse, kultur og æstetik tager Finn os igennem Quantus arrangementet og introducerer MyHomes og den eksklusive Quantus forening.

15:15 Michael Dyreholt, ejer af UR – Contemporary Art & Interior, fortæller om sin passion for kunst og møbler med ”kant”.

15:30 Finn Christensen fortæller om detaljerne i Quantus puljen.

16:30 Mille Fly, indretningsarkitekt, fortæller om indretningstrends og MyHomes indretninger. Mille er passioneret omkring indretning i tidens ånd, og er en skattet samarbejdspartner for MyHomes.

17:00 Rikke Sønderris, ejer i Premium forening, fortæller om sin erfaring med sit MyHomes ejerskab. Rikke deler passionen for sine ferieboliger med flere end 250 andre ejere i MyHomes.

17:30 Slutter det officielle program, og vi serverer et lækkert glas norditaliensk vin og dertil spansk tapas.

Tilmeld dig arrangementet ved at sende en mail til os. Skriv gerne, hvor mange I deltager. Din tilmelding er bekræftet, når du modtager en mail fra os.

Vi har begrænset antal pladser til arrangementet, så hurtig tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig arrangementet