Hør mere om MyHomes

De bedste beliggen­heder

Hver by, egn, region og land er håndplukket. Vi vælger de bedste beliggenheder ud fra et indgående kendskab til den charme og rigdom i variationen af oplevelser, der bydes på hele året.

Vinranker i Piemonte

Forvent et rigt kulturliv, skøn natur, masser af sol, gode strande, lækkert skiterræn, bredt udvalg af shopping og sportsfaciliteter, samt et højt kulinarisk niveau.

Det er MyHomes der på forhånd fastlægger lokationerne i enhver pulje og dermed sikrer de bedste beliggenheder. Hver eneste by og egn er nøje udvalgt ud fra et indgående kendskab til den charme og rigdom i variationen af oplevelser, der bydes på hele året. Kriterierne er blandt andet levende kultur, skøn natur, sol, gode strande, lækkert skiterræn, shopping, sportsmuligheder og -faciliteter og ikke mindst et højt kulinarisk niveau.

Desuden skal alle de europæiske lokationer leve op til en række praktiske hensyn f.eks. i forhold til flyveafstand fra Danmark, og man vil opleve, at der sjældent er mere end en times kørsel til boligen fra den lufthavn, man ankommer til. Det vil sige, at ejerne nemt kan nå deres boliger og nyde højdepunkterne for alle sæsoner, alle steder.

“Drømmer du dig også væk til varmere himmelstrøg?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se alle vores lokationer