Deltag i online infomøde

Tirsdag d. 22. juni

17:30-19.30

Tilmeld dig

Book hele året

Hos MyHomes har vi udviklet et unikt bookingsystem som sørger for, at alle har en fair chance for at få de uger, de ønsker, og som sikrer, at boligerne ikke står unødigt tomme.

Du og de andre 28 MyHomes familier modtager et personligt login til brugersiden. Når du er logget ind, kan du finde information om alt, der vedrører dine 5 boliger og selvfølgelig foretage din online booking af boligerne. Du kan altid se, hvor mange point du har brugt, og hvor mange du har tilbage.

Som MyHomes ejer modtager du hvert år 20 point, som du benytter til at booke boligerne. ”Prisen” på en booking afhænger af sæson og af hvilken bolig, der ønskes. Alle detaljer fremgår helt enkelt og tydeligt af bookingsystemet, som følger en simpel opdeling i fire niveauer:

Systemet betyder, at det er enkelt at administrere, og samtidig er yderst brugervenligt. Du kan maksimalt booke 20 uger, hvis du vælger lavsæson og 5 uger, hvis du derimod udelukkende ønsker absolut Top-sæson.

Når du booker en uge, har du anvendt en andel af de point du har til rådighed, og en løbende opdatering af saldo fortæller tydeligt, hvad du har tilbage på ”kontoen”. Hvis du bliver nødt til at aflyse et ophold, er der selvfølgelig også klare regler for det.

Alle detaljer omhandlende frigivelse af point og regler for hvor langt frem i tiden du kan booke, fremgår af vores detaljerede materiale og af samejeaftalen, som du kan finde her.

 

Uger nok til at opfylde feriebehovet 

Med udgangspunkt i flere tusinde bookinger kan vi konstatere, at det aldrig er et problem at få det antal uger, man gerne vil, og man kan næsten altid få opfyldt sine højeste prioriteter. Helt præcis svarer 93% af ejerne i MyHomes at de har fået de uger, de gik efter. Så snart man deler med andre, er man logisk nok afhængig af andres ønsker, men der er et stort udvalg af uger at tage af, og for langt de fleste familier er ni uger i gennemsnit rigeligt til at opfylde det årlige feriebehov.

Se med i vores lille introduktionsvideo, som kort forklarer hvordan systemet fungerer, og hvordan man sikrer sig ophold i boligerne. Grundprincipperne er enkelthed og fairness.

Pointene tildeles i klumper således, at alle har en fair chance for at få de uger, man har prioriteret. Tilsvarene har vi udviklet en ventelistefunktion som betyder, at man automatisk får besked, hvis en anden ejer aflyser en booking. På den måde sikres et andet grundprincip: At boligerne ikke står unødigt tomme.

Man kan sagtens booke flere uger i træk, og det er tilladt at forære uger væk, når du vil glæde venner og familie.

“Hør mere om bookingsystemet på vores informationsmøde

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig her