Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Lancering af to nye puljer

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, adm. direktør & stifter
Mallorca vand og speedbåd

Efter kun syv måneder kan vi melde MH08 Comfort for udsolgt, og de 29 glade ejerfamilier i foreningen kan nu se frem til snart at få egen feriebolig i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Mallorca.

Eftersom efterspørgslen på andele i en Comfort forening er stigende, står vi nu klar med en efterfølger, MH09 Comfort, samt en nyskabelse i MyHomes, MH10 Comfort+. Begge puljer er sammensat med henblik på at sikre de mest attraktive beliggenheder og stor variation i ferieformer. Der er dog nogle væsentlig forskelle mellem de to Comfort typer: Comfort+ tilbyder et sommerhus i Danmark, imens alle boligerne i Comfort er syd på. Og så er det i MH10 Comfort+ tilladt at tage familiens firbenede medlem med i boligerne. Det er ikke tilfældet i MH09 Comfort. Læs mere om de to nye puljer her.

MH09 COMFORT

MH09 Comfort er den femte Comfort pulje, vi åbner for tegning, og i denne forening får du ferieboliger på Mallorca og i Rom, Piemonte, Villefranche-sur-Mer og Megève. Foreningen er som udgangspunkt velegnet til singler eller par, der ønsker at anvende boligerne selv eller sammen med den nærmeste familie eller de tætteste venner. Du kan hente prospektet og læse mere om den nye Comfort pulje her.

MH10 COMFORT+

Som noget helt nyt kan du, som medejer af MH10 Comfort+, medbringe det firbenede familiemedlem med i dine fem ferieboliger. Puljen er sammensat således, at du både får sommerhus i Danmark og fire boliger syd på, hvor du er garanteret godt vejr hele året rundt. Nærmere bestemt ejer du boliger i Hornbæk, Piemonte, Villefranche, Megève og Mallorca. Lokationerne er håndplukkede og byder på et væld af feriemuligheder, hvor hunden nemt kan tages med. Du kan hente prospektet og læse mere om hundepuljen her. 

“Er du interesseret i at høre mere om MH09 Comfort og MH10 Comfort+?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter TILDMELD DIG VORES INFORMATIONSMØDE