Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Lejlighed i Villefranche afleveret til glade ejere

Rikke Skouboe, Partner og Udviklingschef
villefranche feriebolig aften stue

Vi er meget stolte over at kunne præsentere den første MyHomes lejlighed i Sydfrankrig i Villefranche-sur-Mer.

Vi overtog lejligheden for tre måneder siden, og har siden da renoveret og indrettet boligen, så den nu står helt klar og knivskarp til ejerne i COMFORT 01.

Lejligheden er på ca. 65 m2 og har to separate soveværelser og to badeværelser, og mere end 30m2 terrasser med panoramaudsigt over det skønne Middelhav og bugten med Cap-Ferrat som kronjuvelen.

Man finder ganske enkelt ikke meget bedre beliggenhed på hele Den Franske Riviera. Vi synes det er præcis det ejerne fortjener, når de køber sig ind hos MyHomes.

Villefranche ligger helt ideelt på den absolut bedste placering på Côte d’Azur på kystvejen mellem Nice og Monaco. Byen er et sted for kendere af Sydfrankrig, og byen lever året rundt med sin lokale charme og uovertrufne klasse. Du er mindre en 15 minutter fra Nice, og har således alt lige indenfor rækkevidde.

Nyd de første billeder af lejligheden og byen, som vi elsker, og som vi er sikre på, ejerne i COMFORT 01 kommer til at elske.

Fordyb dig og lad dig inspirere

I vores nye udgave af magasinet Living in Europe fortæller vi om investeringen, og hvor nemt og bekvemt der er at være ejerfamilie. Du kan også se standarden på de boliger, vi har forvandlet til hjem for ejerne. 100 siders inspiration til ren ferieglæde og afslapning venter på dig her.

Få tilsendt MyHomes magasinet