Hør mere om MyHomes

Lys og indtagende bolig i Villefranche

Emma Kristensen Kommunikationskoordinator
Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
sydfrankrig feriebolig myhomes bolig havudsigt

Træd indenfor i den nyeste Comfort lejlighed beliggende på Den Franske Riviera i Villefranche-sur-Mer. Med udsigt over det glimtende Middelhav og de karakteristiske pastelfarvede bygninger er boligen placeret i smørhullet mellem Mont Boron og Villefranche-bugten.

Lejlighedens bebyggelse ligger i gåafstand til alt, hvad man har brug for i den lille havneby. Ejerne kan således nemt nå både strand og by, men også det store naturområde Parc du Mont Boron, som leder dig hen til kystlinjen gennem små stier og forbi vandfald.

Der hører en stor fælles pool til bebyggelsen samt et frodigt haveanlæg, og stedet er virkelig flot velholdt overalt.

sydfrankrig feriebolig myhomes

Selve boligen er lys og indtagende med store glaspartier og en rummelig sydvest vendt terrasse, hvor solen viser sig det meste af dagen. Da MyHomes overtog lejligheden, var den allerede totalrenoveret, men sjælløs og manglede personlighed.

Vores Development-team tilført varme og farver, der komplementerer byen og de maleriske omgivelser, og lejligheden har fået en ny planløsning, så den imødekommer de behov, en mindre familie eller et vennepar kunne have, når de er på ferie. Den er indrettet med lækre overflader og charmerende pastelfarver, der fører tankerne hen på det krystalklare vand og frodige natur.

Ønsker du en tilsvarende lejlighed på Côte d’Azur?

Se vores puljer åbne for tegning Se mere her