Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Mad på pisterne i Megève

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør og stifter
natur udsigt bjergterræn gondol skilift

Megève har nogle af de bedste bjergrestauranter i Europa. Der er hele 34 at vælge imellem, hvoraf næsten alle har bordbetjening og tilbyder meget lækre lokale specialiteter i hyggelige gamle bjælkehytter.

Da de tre skiområder ikke er forbundet via piste, men en hoved-gondol, er de bedste restauranter nævnt herunder og opdelt i skiområder. Ud over restauranter er der masser af andre og billigere muligheder; Der er masser af snackbarer i områderne, der serverer supper, sandwich, snacks osv.

MONT D’ARBOIS-OMRÅDET
Les Mandarins – placering: Mont d’Arbois. Den ældste bjergrestaurant i Frankrig. Behagelig rustik atmosfære, god mad og spektakulær udsigt. En temmelig dyr løsning.

La Raviere – placering: ski ned til Communailles. Dette er en meget lille hytte og er en restaurant med få borde inde eller ude. Det er også en af de allerbedste – så book på forhånd! De accepterer ikke kreditkort.

L’Idéal – placering: øverst på Princesse Gondola. Den er Rothschild-ejet og serverer lækre, autentiske Savoie specialiteter. Husk at booke.

Café Woody – placering: Kør ned ad vest-siden på bjerget, og du møder halvvejs nede cafeen med det hyggelige udeområde og god plads. Cafeen ligger lige hvor kælkebanen starter.

Megeve ferie Woody

JAILLET-OMRÅDET
Auberge du Christomet – placering Jaillet: halvvejs ned fra Cristomet stolelift. Rigtig god mad og value for money med en tre retters menu til typisk under 300 kr.

Face Au Mont Blanc – placering: ved Jaillet svævebanen. Populær men også lidt pricy. De har buffet og et seperat rum med billige muligheder. Stor terrasse med udsigt over Mont Blanc.

La Babotch – placering: ski ned ad grønne Rosiere. Meget hyggeligt og rimelige priser.

 

ROCHEBRUNE-OMRÅDET

L’Alpette – placering: På Rochebrune-pisten, fem minutter med stolelift fra rochebrune-svævebanen. Godt køkken, men er dyr. De har en solterrasse med en fantastisk udsigt over Megève. Reservation er nødvendig.

La Radaz – placering: På pisten over Cote 2000. En traditionel bjerghytte med alt hvad man kan forvente, både til øjet og maven.

Chalet Forestier – placering: På Rochebrune-pisten, en to-minutters skitur fra Caboche svævebanen. Store portioner og venlig servering.

La Caboche – placering: toppen af Caboche svævebanen. God mad og hurtig venlig servering.

Auberge – placering: i bunden af Cote 2000. Dejlig atmosfære og mad. Dog er det en fordel at tale godt fransk.

Megève

Ønsker du en bolig i bjergbyen Megève?

Bliv medejer af en lækker bolig i de franske Alper og nyd alle de aktiviteter som området byder på, både sommer og vinter.

Se vores åbne foreninger her
hus bolig skov vinter