Hør mere om MyHomes

Med Europa til bords

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, Adm. direktør & Stifter
villefranche feriebolig altan frokost

Hvis du planlægger at rejse ud i Europa, er der et par fif vi gerne vil give videre. Hvis du bliver ejer i MyHomes, er det tips til dine lokalområder.

NYD LIVET I EKSKLUSIVE MEGÈVE 

Flocon de Sel er nok den mest kendte og omtalte af Megèves fire Michelin restauranter. Selvom det er gastronomi på højeste niveau foregår det i afslappede omgivelser, og Megève er i det hele taget indbefattet af afslapning, den skønneste natur og mulighed for masser af aktivitet hele sommeren. 

Mountain-bikers, vandrere, paragliders og naturelskere kaster sig forventningsfuldt over et slaraffenland af muligheder.

Hvorfor ikke nyde brunchen på egen altan, som her i Comfort lejligheden i Megève.

SMAG PÅ PIEMONTE

Piemonte i Norditalien er særligt kendt for sine fantastiske vine, ofte produceret på Nebbiolo druen. Og i det hele taget er gastronomi og livsnydelse i centrum i en af Italiens største regioner, der grænser op til Alperne – deraf navnet Piemonte, “for foden af bjergene”. 

Restaurant Bovio er en af vore favoritter i området, som ligger tæt på hovedbyen Alba og et af de mest kendte vinområder Barolo. Bovio er især fantastisk at gå på opdagelse i, hvis man er vin interesseret, for listen af muligheder fra Barolo, Barberesco og Barbera er lang, meget lang.

Vi kan også foreslå Ristorante relais da Fausto, som ligger tættere på Acqui Terme. Et lille familiedrevet sted med nogle få hotelværelser beliggende sammen med restauranten. 

Både Bovio og Fausto er kendetegnet ved en vidunderlig udsigt. Og så skal du prøve de hvide trøfler – dyrt, men lækkert.

Livet på terrassen ved egen pool – især i det smukke aftenlys, er helt terapeutisk. Prøv det! 

VILLEFRANCHE, NÅR DET SKAL VÆRE CHARMERENDE OG AUTENTISK FRANSK 

Byen, der kaldes den skjulte perle, er helt speciel. Med m2 priser på niveau med de bedste steder i Cannes, er det de færreste forundt, at have adresse i en af de meste eftertragtede byer på Côte d’Azur. 

På byens torv sælges de skønneste franske specialiteter og grøntsager. Med egen lejlighed og selvfølgelig grill på terrassen, kan du evt. nyde dem til en god bøf. Kig efter udskæringen Côte de Boeuf hos den lokale slagter – der er som regel nok til to, og det smager himmelsk.

Byen har et godt udvalg af restauranter, og hvis man vil have frit valg på alle hylder, går turen de små 15 minutter til Nice. Når man er på disse kanter, er det ofte Fruits de Mer – havets frugter, der står på menuen.

Hvis du gerne vil prøve den mest klassiske af alle restauranter med den specialitet, skal turen gå til Nice, hvor Café Turin er et besøg værd, og billedet er taget.

BARCELONA ER ET MEKKA FOR GASTONOMI-INTEESSEREDE 

Vores egen foretrukne (blandt mange) er Violeta (tidl. Rebelot) – “søsteren” til Restaurante Somorrostro. Begge ligger i Barceloneta kvarteret, og dermed nogle få meter fra stranden og havnen. Som altid farverigt og spændende. 

Lad i det hele taget sanserne få frit løb, når du er i Barcelona, og nyd kreativiteten og et hav af skæve butikker, restauranter og cafeer.

Hvis du derimod foretrække at lave mad i dit eget køkken, er der naturligvis alle fornødenheder, helt som du er vandt til fra dit eget køkken. Nedenfor er det køkkenet i MH01 Comfort lejligheden, der er fotograferet.

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme i Europa?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes