Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

MH03 Comforts nye bolig i Villefranche

Caroline Brink marketingkoordinator
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
sove lænestol terrassedør

Sidste år fandt vi MH03 Comforts lejlighed i Villefranche på den Franske Riviera. Bygningen, som lejligheden ligger i, hedder Villa Fiore og ligger på Avenue Victor Cauvin. Her er der kun få minutters gang til stranden og den charmerende gamle bydel.

LEJLIGHED MED HAVUDSIGT

Lejligheden er på 70 m2 og har gennemgået en totalrenovering. Den har to soveværelser, to badeværelser og en solrig terrasse på 18 m2, hvorfra ejerne kan nyde udsigten til Middelhavet og Villefranche-bugten. Derudover hører der en stor fælles pool til lejligheden, som ejerne kan tilgå, når de har lyst til at blive kølet ned.

INSPIRATION TIL INDRETNINGEN

Vi har ladet os inspirere af byens douce farver, de pinjeklædte bjerge og det turkisblå Middelhav. Douce farverne går igen i hele lejligheden og harmonerer smukt med udsigten, som ejerne kan nyde fra næsten hvert rum. Særligt den grønne douce farve er fremtrædende, både på dørene, dørkarme og i køkkenet, hvor fliserne bærer den flotte grønne farve.

Det danske præg viser sig bl.a. i vores valg af møbler og øvrige interiør. I stuen står en flot kvalitets loungestol i teaktræ og flet fra Nordal, og i sofaen ligger der fine puder og en plaid fra Cozy Living. Udover god kvalitet, rene linjer og lækre materialer, medfører den danske stil også en neutral farvepalette, som passer godt sammen med de Sydfranske farver.

stue lænestol interiør design feriebolig

DET SÆRLIGE MYHOMES TOUCH

Alle de boliger, vi forvandler til hjem for vores ejerfamilier, får tilført det særlige MyHomes touch som gør, at ejerne kan føle sig hjemme med det samme, når de ankommer til boligerne. Der er alt fra batterier i skufferne, krydderier på hylden og drikkevarer på køl. Badekåber hænger klar og badeværelset venter med lækre produkter til hænder og hår.

“Ønsker du også at eje en feriebolig i Villefranche?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne foreninger her