Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

MH04 Comforts nye bolig i Marbella

Sophie Lind, Marketingchef cand.merc.(kom.) fra CBS
Sophie Lind, Marketing- & kommunikationschef
Marbella Botanic Apartmens udsigt Middelhavet

I sommeren 2020 fandt vi MH04 Comfort’s bolig i Marbella. En skøn lejlighed i Botanic Apartments, som er placeret få minutters kørsel fra stranden og den hyggelige by San Pedro. Lejligheden er på 109 m2 og rummer tre soveværelser, to badeværelser og en stor terrasse på 40 m2 med skøn udsigt til hav og by.

RENOVERING OG INDRETNING

Lejligheden skulle ikke gennem nogen stor renovering, da den er nybygget med lækre, eksklusive materialer og gulv til loft vinduer i det store køkken-alrum, hvorfra ejerne kan nyde de mange solskinstimer Sydspanien byder på. Der er til gengæld blevet lagt stor vægt på indretningen, der bærer præg af lokalmiljøet og dansk design. Og vi har givet boligen det særlige MyHomes touch, der gør, at ejerne kan ankomme til deres lejlighed og føle sig hjemme med det samme.

INSPIRATIONSKILDE

Kendetegnet ved Marbella er blandt andet den lillarøde blomst, bougainvillea, der folder sig ud over byens velholdte, hvide facader, og de mange appelsintræer, der er at finde langs alléerne og på pladserne. I vores indretning har vi ladet os inspirere af netop dette, og der er derfor valgt en rolig og jordnær farvepalette som piftes op med nogle friske farver, såsom lillarød, gul og orange, på puder, sengetæpper og nipsting. Af dansk design finder man blandt andet WoodUp, der har leveret den smukke og solide træbeklædning, der dækker en hel væg i et af soveværelserne og tilfører et rustikt og nordisk udtryk til lejligheden.

DET SÆRLIGE MYHOMES TOUCH

Alle de boliger, vi forvandler til hjem for vores ejerfamilier, får tilført det særlige MyHomes touch som gør, at ejerne kan føle sig hjemme med det samme, når de ankommer til boligerne. Der er alt fra batterier i skufferne, krydderier på hylden og drikkevarer på køl. Badekåber hænger klar og badeværelset venter med lækre produkter til hænder og hår.

“Ønsker du også at eje luksusboliger i Europa?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne foreninger her