Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i Piemonte fundet til MH08 Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, partner & udviklingschef
image/svg+xml

Den 31. januar afholdt vi stiftende generalforsamling for de første 12 ejere i MH08 Comfort, og allerede nu kan vi præsentere ejerforeningens første bolig. En 200m2 bolig omgivet af vinmarker i Piemonte.

MH08 Comfort er stadig åben for tegning, og det betyder, at du også kan blive medejer af boligen i Norditalien samt boliger i Villefranche, Megève, Barcelona og Mallorca. Læs med om den nyfundne bolig og se billeder samt videoer derfra.

FANTASTISK BELIGGENHED

Boligen er omgivet af vinmarker og har vidunderlig udsigt til Canelli og Alperne. Canelli er en af områdets mest kendte og attraktive byer, der huser kilometer lange underjordiske gange fyldt med mousserende vine og er beskyttet under UNESCO.

HUSET OG DETS ORIGINALE DETALJER 

Boligen ligger på en grund på ca. 8000 m2, hvoraf et lille stykke er vinmark, som den nuværende ejer selv dyrker. Huset har egen gate og privat asfalteret adgangsvej.

Huset er en gård fra 1900-tallet på 200m2 og er ca. 100 år gammelt. Det har en masse originale detaljer og byder endda på en unik, antik vinkælder. Huset skal totalrenoveres, og det tager som bekendt tid, men til gengæld får ejerne et helt igennem nyistandsat hus med nye installationer, vinduer, tag, egen pool osv. Vi sørger for at bevare de mange detaljer, såsom hvælvede lofter i terracotta sten, som giver huset karakter og historie. Der bliver bygget energivenligt, og huset vil ikke kræve det store vedligehold i de næste mange år.

Efter renoveringen får ejerne en luksusbolig med fire soveværelser og tre badeværelser, hvor de kan invitere familie og venner på ferie og nyde alt det, området har at byde på.

“Ønsker du også at blive medejer af en skøn bolig i Piemonte?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne foreninger her