Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Tiden flyver, når man hygger sig

Lene Pind, Kommunikationschef

Mette Højberg har været med lige fra begyndelse af MyHomes og har således haft forskellige roller og ansvarsområder. Hun kender om nogen virksomheden og brænder for at skabe det bedste produkt til boligejerne, samt den bedste energi på kontoret i Bredgade.

Som projekt- og indretningskoordinator jonglerer Mette med alt fra indkøb, budgetter, koordinering af diverse leverancer og indretning af MyHomes boligerne. En af hendes vigtige opgaver er at give boligerne det såkaldte MyHomes touch. Mette er således den sidste, der er i boligen, efter indretningsarkitekterne har forvandlet den nyistandsatte eller nybyggede feriebolig til et hjem. Når indretningsarkitekterne har lukket døren bag sig, går Mette i gang med at organisere alt, hvad ejerne skal bruge i boligerne. Mette sørger for, at linned og håndklæder ligger snorlige i skabene, skuffer og skabe er fyldt op med ALLE de fornødenheder, ejerne skal bruge under deres ophold, og så udarbejder hun en velkomstbog til ejerne.

VELKOMSTBOGEN BYDER VELKOMMEN

Boligens “manual” hjælper ejerne med at finde sig til rette i deres nye hjem. Her finder man både praktisk og lavpraktisk information: Wifi-kode, brugervejledninger til hvidevarer, tips til området om, hvor man f.eks. køber gas, finder nærmeste læge eller tandlæge. Og så er der naturligvis nødnumre til det lokale brandvæsen m.m. Alt sammen gode fif, der sparer tid og besvær for ejerne.

Opstår der noget, der ikke kan klares med et opslag i velkomstbogen, har man stadig MyHomes support i baghånden.

“Velkomstbogen er ikke bare en livline for ejerne selv. Ønsker man, at nogen i ens familie eller venner får et ophold, er det trygt som ejer at kunne informere om velkomstbogen,” fortæller Mette.

EN ILDSJÆL TIL FINGERSPIDSERNE

Mette nyder rollen som “flyvende oldfrue”. Det medfører en hel del rejsedage om året, men hver gang hun har afsluttet et projekt og udført det sidste MyHomes touch, er hun begejstret. Hun ynder at sige: “Det her er min yndlingsbolig”, og efterhånden er det blevet til rigtig mange yndlingsboliger.

At Mette allerede har været i MyHomes i fem år, forstår hun næsten ikke selv, men som Mette udtrykker det: “Tiden flyver, når man hygger sig”. Udtrykket er meget sigende for Mette, der altid udviser overskud og godt humør, også selv om hun som projekt- og indretningskoordinator er en travl dame. Mette bidrager i den grad til den gode stemning på kontoret i Bredgade  – og selvfølgelig er hun en del af festudvalget.

Bliv klogere på MyHomes

Læs mere om vores team