Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes får ny bestyrelsesformand

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Jeff Gravenhorst

Erhvervsmanden og tidligere koncernchef i ISS Jeff Gravenhorst indtræder som ny bestyrelsesformand for MyHomes, og foruden Jeff Gravenhorst er advokat og partner i Mazanti-Andersen Nicolai Jung også valgt ind i bestyrelsen. Begge indtræder samtidig i ejerkredsen.

Den tidligere formand, Jesper Hvid Nielsen, som har været en stor del af den hidtidige udvikling, fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

FORMEL FOR SUCCES
Jeff Gravenhorst ser et stort potentiale i MyHomes, hvis koncept er helt i tråd med tankegangen om deleøkonomi og bæredygtighed:

”MyHomes er en dansk virksomhed med en fantastisk forretningsmodel, som jeg faktisk har fulgt, siden de startede i 2016. Segmentet er spændende, og det samme er vækstmulighederne. Det ligger i tiden at udnytte ressourcerne bedre, og når man samtidig opnår væsentlig større oplevelser for familie og venner, så er det jo en formel for succes. Det er en af grundene til, at jeg glæder mig til at være en del af rejsen”.

Den tidligere topchef kan med sin brede erfaring som virksomhedsleder og bestyrelsesformand i flere selskaber bidrage til den udvikling, som MyHomes er i gang med.

GODE VÆKSTMULIGHEDER
Med sin internationale erfaring og procesorienterede kompetencer tilfører Jeff Gravenhorst endvidere viden og indsigter, som vil styrke den eksisterende ledelse i arbejdet med at skalere virksomheden. En forventning, som Jeff Gravenhorst også selv har:

”MyHomes er på en imponerende rejse, hvor det blandt andet handler om have fuldt fokus på service og relationer. Jeg har mange års erfaring med virksomhedsdrift og skalering i servicebranchen, og der hvor MyHomes står nu, handler det blandt andet om på det strategiske plan at tage de rigtige beslutninger i løbet af vækstrejsen”.

DEN NYE BESTYRELSE
Samtidig med Jeff Gravenhorst og Nicolai Jungs tiltrædelse, udtræder Rikke Skouboe og Finn Christensen, som udgør den daglige ledelse af virksomheden.

Finn Christensen, CEO og stifter af MyHomes, glæder sig over, at virksomheden står der, hvor den gør i dag. Han har store forventninger til den videre udvikling, og ser frem til sammen med bestyrelsen at nå nye højder:

”Jeg er stolt over, at det er lykkedes at tiltrække kapaciteter som Jeff og Nicolai til vores bestyrelse, og jeg forventer, at de med deres store erfaring og forskellige kompetencer vil bidrage væsentligt til vores yderligere professionalisering og ambitiøse rejse”.

Den nye bestyrelse i MyHomes A/S blev konstitueret 26. oktober 2021 og består af følgende medlemmer:

Formand: Jeff Gravenhorst
Nicolai Jung
Morten Geschwendtner
Jesper Hvid Nielsen
Peter Enghave Minor

OM JEFF GRAVENHORST
Jeff Gravenhorst er foruden formand for MyHomes A/S også formand for bestyrelsen i Rambøll Gruppen A/S, Moment A/S, SSG A/S og State of Green. Fra 2010-2020 var Jeff Gravenhorst koncernchef for servicekoncernen ISS og leder af en af verdens største udbydere af facility services med over 400.000 medarbejdere. Han anførte selskabets gennotering på Børsen i København i 2014 – den største IPO i to årtier. Inden ISS var Jeff Gravenhorst CEO for ALTO Europe samt CFO i Wittenborg UK Ltd. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School.

Finans artikel om Jeff Gravenhorst

DET SKRIVER MEDIERNE OM JEFF GRAVENHORST SOM NY BESTYRELSESFORMAND FOR MYHOMES

Nyheden om Jeff Gravenhorst som ny bestyrelsesformand og medejer i MyHomes har fået pressens bevågenhed, og flere medier har valgt at udgive artikler, som omhandler MyHomes og det nye formandskab:

FINANS.dk/Tidligere ISS-topchef satser nu på luksusferieboliger

Ejendomswatch.dk/Tidligere ISS-topchef er ny bestyrelsesformand for ferieboligkoncept

Kapitalwatch.dk/Tidligere ISS-topchef satser nu på luksusferieboliger