Deltag i online infomøde

Onsdag d. 18. august

17:30-19.30

Tilmeld dig

MyHomes’ boliger

Når vi har etableret en ejerforening, finder, investerer, renoverer og indretter vi ejernes ferieboliger. Vi har høje krav til hvor, vi køber boliger, og hvordan de indrettes. Det skal føles hjemligt at ankomme til sine boliger. Her kan du se de boliger, vi har forvandlet til hjem for ejerfamilierne.

Afslappet luksus i Piemonte

På en naturgrund ved byen Melazzo i Piemonte ligger et 330m2 stenhus med egen pool og solrige terrasser. Huset ejes af familierne i MH01 Comfort, som hvert år nyder at rejse dertil i deres ferier. Med sovepladser til 10 er der plads til at samle familie og venner til afslapning og hygge i skønne omgivelser.

Læs om MH01 Comfort
image/svg+xml

Eksklusivt terræn med og uden ski

For foden af Mont Blanc ligger bjergbyen Megève, hvor ejerne i MH01 Comfort har en chalet-lejlighed. Lejligheden er på 66m2 og har to soveværelser samt to altaner hvorfra ejerne kan nyde udsigten til de højeste tinder i Europa. Den har gennemgået en totalrenovering og er indrettet med genbrugstræ, som afspejler den smukke natur, der omgiver lejligheden.

Læs om MH01 Comfort
image/svg+xml

Den elegante hovedstad med den hippe nerve

Få meter fra Havets Katedral i det autentiske, pulserende El Born kvarter har ejerne i MH01 Comfort en lejlighed. Lejligheden er på 63m2 og har to soveværelser samt to badeværelser. Boligern er totalt istandsat med bevarelse af mange gamle autentiske detaljer.

Læs om MH01 Comfort
image/svg+xml

“Ønsker du også at blive medejer af luksusboliger i Europa?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes